4

Анонимен

преди 6 години

Не само в образованието - политизирането трябва да бъде криминализирано във всички области на живота. То е раково образувание, което разяжда всичко - интелект, морал, принципи, закони, социум, всичко. ПОЛИТИЗИРАНЕТО Е ВЛАСТОВИ ТЕРОРИЗЪМ ЗА ПОДЧИНЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО. Социолози, политолози, държавници, чиновници, за да се обогатяват леко и безпрепятствено, престъпно бъркат в мозъка и сърцата на хората, насилват ги да мислят под техен диктат.

3

Анонимен

преди 6 години

Току-що чухме най-хубавата досега реч на 24-ти май - от Президента на Република България - генерал Румен Радев. Благодарим Ви господин Президент! Връщате ни нещо загубено през "преходите"! Връщате ни надежда! Благодарим Ви! Да сте жив и здрав!

2

Пълни глупости

преди 6 години

Колко школски директори са назначени по партийна линия?Твърде много, със съмнителни качества на администратори,финансисти и ръководители.Затова и нивото на образование е толкова ниско.

1

Анонимен

преди 6 години

Как празнуват 24-ти май в район Надежда? - Вой на строителни инструменти огласят квартал Толстой от ул. Елов дол, където всесилен собственик строи наново преработен, разрушен от първоначалния план - защо ли, и как ли (?) някакъв неидентифициран обект върху "реституирана" 1/2 част от детска площадка. Очевидно за собственика и за наемни работници 24-ти май не е свещен български празник, и не заслужава уважение. Точно днес е от държавно значение те да работят на свръх обекта! Светотатство!!!