8

Анонимен

преди 6 години

А толупа Драго от Банишора се чуди след като си изпие нелегалния Ревотрил, по кой адрес да зослони. Толкова ли ти е скука живота господин Измислен ... Или докато чакаш женати да ти донесе парички и цигари от бензиностанцията си губиш времето като разглеждаш на хората живота?!?!?! Женските хормони май са ти в повече... :)

7

Уникален

преди 6 години

Да същите! Те запалиха сума народ с пари, и явно е дошло време *** да си плащат с лихвите за всички мръсотии които са правили! Ама и тех 2 пъти ги палиха! Всичко ще им се върне чрез тия свинки дъщерите им!!!

6

777

преди 6 години

Това Румен и Нина от Факултета ли са? Едни табуретки? Имат 3 дъщери, и те са дебели като тех. Е те са имотни измамници и бръмчат на старци да им взимат пенсиите и жилищата?! Аз разбрах че ще им вземат къщата в Мрамор.

5

Уникален

преди 6 години

Един от задържаните е ботевградския *** Румен Кунов. Колко пенсиоери са разплакали с жена му Николина Кунова само те си знаят. От апартаментни измамници се превърнаха в каналджии. Огромната им къща в центъра на село Мрамор е от измами. ***!!!

4

"Стари закони н

преди 6 години

ловят нови престъпления!" Четете интервюто на член на ВСС ( бивш следовател) в Стандарт.( Виктор Калев).И СЕГА? "Догмите от миналото са НЕАДЕКВАТНИ на БУРНОТО НАСТОЯЩЕ.Трябва да мислим по новому и да ДЕЙСТВУВАМЕ по новому."( А.Линколн.около 1800г. казано)

3

офффф

преди 6 години

И нали се сещате, че тия *** вечер като седнат на маса се бия в гърдите като патриоти и как "Туркия ке падне". Лицемерна работа. Жестоки наказания трябва да има за тия - действат против България срещу жълти стотинки.

2

жалко, че не могат

преди 6 години

да ИЗЧЕЗНАТ от света тези ***-каналджии: знаят, че ВРЕДЯТ с тази си "ДЕЙНОСТ" на РБългария и на ЕС. Но явно за тях важи това:"Ако не четем, не можем да пишем, а ако не можем да пишем, не можем ДА МИСЛИМ."И колко актуално в навечерието на 24 МАЙ! ( и прочетено в испански сайт)Явно трябва да се променят ЗАКОНИТЕ, защото не НАКАЗВАТ адекватно тези ПРЕСТЪПНИЦИ-каналджии!

1

Циник

преди 6 години

Малко им е! И по 100 тояги на голо!Намерили далавера!