62

Пенчо

преди 6 години

До Анонимен(коментар 44)Господ Иисус Христос е Истинския Бог,и Той има нещо общо със Старозаветния Богоизбран народ-евреите.Човека не произлиза от ***. Човека произлиза от първата създадена от Бога човешка двойка-Адам и ***. Всичко,което е написано в тази статия са пълни лъжи и глупости.

61

Анонимен

преди 6 години

Много ясно че на балканите се е зародил живота. Македонски учени доказаха че света е създаден от бог МАКЕДОН така че всичко е ясно.Айде със здраве )))

60

Анонимен

преди 6 години

Маи някои ще ходи на умаревци на разходка ми се види

59

istinata

преди 6 години

bai Ganuo varni fosila v Afrika. Ot koq piramida go dobarahte nevegi.

58

бай тиганио

преди 6 години

верно е ас се лиулах на таа лулка не се лулайте и вие. ее земий0МАКЕДОНСКА Е СА ГЛЕАХ МАРС. КЕ НИ А земат е те това ви вълнува. не 450 лева заплата за цигари не стига хлеб не зимам и ако си мислат умните юе ние ке юекаме да ни увеличат заплатите кога те си искат Е ТОГАВА НЕМА ДА УСТИСКАТ

57

Анонимен

преди 6 години

Това е първият македонец.

56

Тя има лош дъх

преди 6 години

местя го...

55

Анонимен

преди 6 години

И какво ?

54

TOP SECRET

преди 6 години

Да не забравяме че част от сегашното Население в България идват през 11 Век по време на Византия които по-интересно е че са нито христиияни нито мюслумани (когато са дошли по тези Земи) , хора които познават Историята по време на Византия разбирата за какво става въпрос , да не дискриминирам сега не за това съм тука

53

Анонимен

преди 6 години

Голям праз

52

до Партизанката

преди 6 години

Не само Вие сте археолог, но за това, пък очевидно сте полит-археолог.До момента има доста находки, потвърждаващи, че люлката не е Африка. Масираното генетично изследване на мутациите в Y-хромозомата също недвусмислено потвърждават това. Като археоложка очевидно се досещате какво означава това, но то не е удобно, включително и за Вас. Явно е по-удобно да се снишаваме и да оставим нещата така, без да разбутваме гнездото.

51

Анонимен

преди 6 години

Това въобще не е нова теория. Който чете и знае, ще разбере.

50

Гробокопач

преди 6 години

За сведение на комун-археоложката, по-долу, тази новина се печеше още с разкопките в "Козарника", но тогава не я пуснахте да мине, решихте да се скатаете и д аоставите нещата в традиционното си русло. Не ви бе писано, обаче, още тогава!

49

Гробокопач

преди 6 години

До ПартизанкатаВашето иманярстване дълго време ни лъга, гьотере, но аз бях ви писал и преди: 'Не плюйте макетата, оти ша има да апете устине";)))

48

Партизанката

преди 6 години

Археолог съм по образование и просто съм възмутена от глупостите, изтипосани в тази статийка!

47

Гръкопитек

преди 6 години

Интересно какво ли е пишело в статията преди да мине през нашите журналисти... Сега вече мяза на виц.

46

Анонимен

преди 6 години

неслуайно по нашите земи има и днес толкова пр'имати.

45

Анонимен

преди 6 години

До АнонименФотошоп и балъци, които шерват във фейсбук:)-----добре, а как ще коментираш намерените издължен черепи?сигурно и те са фотошоп и шервания на *** във фейсбук...

44

Jivanov

преди 6 години

Да се огледат биосферни каменни лаболатории около надлеза над жп линията преди Ореш.. И да се датират точно. ПОдобни показаха руснаците във серия филми водени от учени ..В региона намерихме и следи от древна металургия на милиони години.

43

Jivanov

преди 6 години

ето една информация свалена от мен по снимка на космонавт ремонтиращ МКС :Има оценка на какво е това в костюма - това е домашен човек развъждан от преди 8890 години с временно настояване без разрешения../снимката в новини бг/