27

Методи

преди 6 години

Жалко за терористичните нападки и невинните жертви. Тероризмът обаче едва ли ще спре. Причината е една. Несправедливото грабене на замните богатства на арабите, диктуване на начина на живот и сеене на "Американска демокрация" чрез харчене на оръжието което е невъзможно. Така че Бомбардировки = Тероризъм. Но баш виновнитв остават на сухо. Тримп приятелски посети наи - недемократичната арабска държава.

26

арести за убииците

преди 6 години

Обсебени от черни терористи дец а от малцинствата с е виждат перфектно даже на нагло престъпната видео техника.Софтуеристите доработват системи з а обемно обсебване с цел масови убиици заради особености в хран режима на нашенци в сравнение с тези на араби

25

демонтаж на камерите

преди 6 години

МАсови убиици ползват видео терористична и педофилска техника за отработване на важни анти човешки техники вкл обемни скенери за центриране на микро и нано импланти в телата на деца и учители,Отработват с е системи з а индивидуално и групово обсебване от терористи и масови убиици вкл з а обемно проникваш контрол следящ зомби вещества и пси активни спец наркотици вкл тип джихад на балканите

24

арести за убииците

преди 6 години

У нас терористи ползващи власт подставени ежедневно увреждат с нагло вредна античовешка видео терористична техника милиони деца в училища и градини и никой не реагира ни НАТО НИ ИНтерпол ни София НИ БрюкселВСички деца имат трайни нелечими видими увреждания..Засега наглите престъпници ограбили стотици милиони з а монтаж на забранената от Основния закон техника още са на свобода.

23

Наблюдател

преди 6 години

"още по-безкомпромисен" - Интересно как ще се преведе това клише на *** език?! Вероятно ще слушаме за осъждане на тероризма от сутрин до вечер по всякакви TV -и.Нещо като - " Ти си лош, лош, лош....."

22

Анонимен

преди 6 години

"Светът ще е още по-безкомпромисен с тероризма!"Сериозно ли? Вчера четох за "спасени" 2500 т.нар.мигранти, реално потенциални терористи. Как точно ще бъде безкомпромисен? Като продължава да се пълни Европа с терористи? Вероятно се разчита, че като изтребят местните, атентатите ще спрат... Дано божието наказание застигне всички, които причиниха това на мирните граждани!!!

21

Запознат

преди 6 години

Мислите ли, че тези атентати се правят без знанието на правитеслтвата ?!? Всичко това се прави с цел приемането на НСР.... Ограничаване на свободите на обикновения човек, чипирането на народните маси...... Роби, роби им трябват а не свободомислещи хора.

20

ЕС

преди 6 години

Ще отговорим безкомпромисно с меченца и свещи!

19

Анонимен

преди 6 години

Като гледам, толкова е безкомпромисен, че положението е вече неспасяемо ...

18

е

преди 6 години

Просто ще се приказват глупости и така до ислямизацията на Европа.После ислямистите ще си измислят Нюрнбергски процес и ще се пишат герои дето са гонени от фашистите.

17

Глупости

преди 6 години

И празни приказки. Как иначе бихме могли да интерпретираме факта, че Сащ сключиха договори за стотици милиарди долари със създателите и поддръжниците на ИД. Лицемерие и празни дрънканици. Всички ,,бежанци" са добре обучени убийци в лагери и тези атентати са само загрявка. Спомнете си за заловените картечни пистолети от ДАНС преди няколко месеца. Навсякъде по ЕС има складирано такова оръжие от албамци и косовари през дрогаджийските канали. Такава касапница го чака ЕС, яе Ви е бедна фантазията.

16

N

преди 6 години

Те ни се смеят в лицето а ние трябва да си ги разпределяме по квоти

15

Анонимен

преди 6 години

Путин е виновен?

14

Веско

преди 6 години

Да! Да им натресат жестоки глоби! И да им отнемат картите за градския транспорт.

13

Анонимен

преди 6 години

Кичнахте ли си профилите във Фейса. Ако не сте побързайте, че приятелите ви ще ви се смеят. И да не забравите, сега надписът еЖе суи Манчестър И да има британското знаме отзадДа не объркате да сложите пак френското

12

Циник

преди 6 години

Тресат се...остро осъждат...съчувстват...И пълнят Европа с бомбаджии, и детеубийци!Така са ни яхнали, че там дето се е впил хомота - гнои, и тлъсти мухи снасят личинки!

11

Анонимен

преди 6 години

Предполагам ще продават плюшени мечета със по-свиреп вид... Днес няма ли да има новина за ,,спасени'' бежанци в морето около Италия!?? Бедстват хората, тичайте на помощ!!!

10

Анонимен

преди 6 години

:)) колко ОЩЕ :))

9

Анонимен

преди 6 години

На мен ми писна от тая фалшива ИСТОРИЯ дето ни я четете и пишете.Я на НОВ РЕД, и друг да вземе моливчето да пише...ако ме разбирате."светът се разтресе", повярвайте, все още не е.

8

Анонимен

преди 6 години

Главчев и ти ли си потресен като Захариева?