20

Гражданин

преди 6 години

Президент Тръмп е напълно прав - трябва да се игнорират и изгонят от всякъде! Интерес ното е,че всички го знаят,всички се тюхкат когато има загинали,всички скърбят и са "зае дно " с душите на загиналите,но обратното въздействие няма!? Коалиция от повече от 30 държави не могат да ликвидират няколко хиляди самозабравили се неудачници и авантю ристи ?! Смешно !Щом по този начин не могат да се разправят с тях,тряба да се задейст ва старобългарският закон "Око за око-зъб за зъб!" !-май ще се замислят

19

Анонимен

преди 6 години

От какво е породен ли от слаба психика на тия като им кажеш да скочат от моста скачат и при нас има такива *** дето си мислят че могат да командват нали радославе явно на тоя кому кажеш скочи и тои скача ба да ти имам простотиите пии си ракията и си мри от болеста ненормално животно

18

Хммм

преди 6 години

Ами да екстрадират в пустинята всички потенциални от Европа заедно с политиците. Може да настъпи мир

17

"GB-неслучаен и

преди 6 години

През май 1916 година британският дипломат Марк Сайкс и френският му колега Франсоа Жорж-*** сключват едно тайно споразумение, останало в историята като "Пакта Сайкс-***". Мнозина араби са убедени, че този пакт е бил заговор на европейците срещу арабите, както твърди пропагандата на ИД?Французите получават териториите, простиращи се от днешния турски югоизток, през Северен Ирак и Сирия, та чак до Ливан. За британците остават земите в Южен и Централен Ирак.

16

Анонимен

преди 6 години

С нарастване на броят афро-араби особено от мъжки пол това което се случва ще бъде ежедневие.Това е закономерно и естествено -те така си живеят.

15

Експерт-амуджист

преди 6 години

Напротив! Подбират си жертвите. Ето снощи са отишли на детски концерт, за да избиват деца. И после родителите им да си прибират телата. Това си е подбор!

14

КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ

преди 6 години

ТЕРОРИЗИРА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД С НИСКИ ДОХОДИ, МИЗЕРИЯ, ЛОШО ОБРАЗОВАНИЕ И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ.

13

Анонимен

преди 6 години

Африканци и араби родени в Европа станаха граждани на Германия,Швеция,Белгия,Франция,Англия.Във Франция броят на чернокожите и арабите достига до застрашителни нива.Всички зверства,като атентати,изнасилвания и убийства се извършват от радикализирани чернокожи и араби.Построиха им джамии,хранеха ги и поеха,раздаваха им социални помощи,имамите им промиваха мозъците и сега ще им сърбат попарата.

12

Анонимен

преди 6 години

Плонди, стига с тоя Сталин, бе. Аман от питекантропи.

11

виждащ

преди 6 години

До Спомени от ДСБето докъде я доведохте мръсни терористи комунисти ....само така, бой по терористите - които ограбват труда на честния човечец, за да му го продадат в пъти по-скъпо, и го държат "на заплата", т.е. "на хляб и вода"! само така - бой по тия, които твърдят, хората не са равни на тази земя, а има и по-равни, които да обират каймака!само така - бой по мошениците , крадците и разбойниците, закачени на държавна хранилка и общ. поръчки!ама чакай, чакай ... то тия комунисти ли бяха?

10

Анонимен

преди 6 години

Kaak niama da gi proveryavat obstoino??!!!Na futbolni machove sme im proveryavali dori min vodi.Izvoda e za smetka na zaginalite uvi..

9

дядо Пенс

преди 6 години

Когато дядо господ е давал земя на хората е заселил всеки на мястото му...В Европа е нямало араби...И тоя да върви откъдето се е пръкнал...

8

Спомени от ДСБ

преди 6 години

Гледах филм за испанската гражданска война.Там комунистите на Сталин под флага на интернационала пожарят катедрали ,избиват свещеници и монахини . Трагедия.Досущ като джихадистите.Спрете с омразата към Христа ,защото ето докъде я доведохте мръсни терористи комунисти .

7

да знаете

преди 6 години

Никакъв план няма Европа,затова и ще бъде завладяна .Индианци с технологии.И ако индианците имат оправдание пред европейските колонисти защото нямат такива оръжия и техника,нашето какво е?

6

виждащ

преди 6 години

Терористите вървят пред нас, не подбират жертви, всяват страх...Нужни са радикални мерки,...всичко върви по плана ни, братя - масите вече треперятп от страх, от нашите бойци-мюсюлмани. наближава момента, когато офчиците сами ше поискат "да ги спасим", като и "затегнем гайките", въведен чипа под дяснат мишница, въведем вечерен час и наказателни патрули 24/7, камерите по входовете в блоговете - работят денонощно, а в интернет ще се отварят само страниците на днес, вести, и дирагент 33х 33

5

з

преди 6 години

Англия продължава да се *** по хистори какви джамии има из света и колко са лоши християните.Ето защо става това.

4

т

преди 6 години

Просто няма християни в Европа бе хора.Признайте го .Сталин ги изби в изт Европа ,Испания ,Франция .......Комунистите навсякъде съсипаха християните.

3

Анонимен

преди 6 години

Жертвите нa тероризмa у нaс след 1985-тa годинa сa 12, от които един бългaрски грaждaнин. От aвтомобилни кaтaстрофи, колко, 30 000? Рaзбирa се че тероризмa трябвa дa е приоритет...

2

бааа го

преди 6 години

Ами вземай мерки бре Маджо,к'во само мрънкяш?!

1

Анонимен

преди 6 години

Незнач дали всяват страх, но омраза към исляма със сигурност всявар