7

kurvarna

преди 6 години

nikuv rust toq grad, zatva i stz si stana nai dobriq grad xoxoxoxo

6

men

преди 6 години

какви закони какви 5 лева бе. има стотици ако не хиляди случаи на признати малолетни кадъени и на разрешени нагласени бракове на малолетни ханъмки в дойчистаня. стига да си арапинговец или туршиляк всичко е разрешено. кеф ти изнасилване, кеф ти кражба, кеф ти сексче с дечица, кеф ти измама. комисаря рекс ги лов, после некоя съдийка от партията на шмеркелина потулва нещата, я ги ударят през пръстите я не и после пак на слободия. това със шведите не е само в българоия. белите ги морят от южна афрка до шеция и от американистан до украйна. нема бегане. ефрейторите ни унищожават.

5

Дйъх

преди 6 години

Този е жив труп. Това са стотици милиони...

4

Fake news

преди 6 години

Екип учени от университета в Хаваи са създали изцяло веганска цигара марихуана! Обичайният пълнеж от свински *** към активното вещество е премахнат напълно и е заменен с гнили корени от лайкучка. Ефектът върху ароматните и вкусовите качества на изделието е почти същия като в оригинала!

3

666

преди 6 години

Иван Беленски бе заловен с 66 килограма, и просто беше 2г на топло, и после малко под домашен арест. Тай че младежа от Варна да не се притеснява след 2г и е на свобода

2

Анонимен

преди 6 години

Слабо

1

Балиго

преди 6 години

Този на снимката ли? Отдалече му личи, че е рибар! Закоравял престъпник!