6

Учител

преди 6 години

И за теб "НЯМА пенсий", неграмотнико...

5

Пепе

преди 6 години

До анонимен 2 Родител който няма възможности да си гледа деца да не ги прави

4

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 2:Тези Родители на 2, 3 ,4, 5.....малчугана от СОЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ ДА ИМ РАЗДАВАТ- ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ по евтино ще излезе на държавата. А бедните родители да работят повече и по малко заешки секссс

3

777

преди 6 години

ЦИТ: "Това са преходни жилища, кризисни центрове, приюти, центрове за настаняване от семеен тип, както и дневните центрове за услуги в общността."Всички тези са услуги в общността, разликата е, че цндт, зж, преходни са социални услуги от резидентен тип!

2

!

преди 6 години

тЕЗИ ЦЕНРОВЕ - СОЦИАЛНИ УСЛЕГИ СА ПЪЛНА ПАРОДИ! нАПРАВЕНИ СА ТОЛКОВА НЕДОМИСЛЕНИ, ЧЕ ПЕРСОНАЛА Е 5-8 ЧОВЕКА НА 24 ЧАСОВА ГРИЖА, И ДЕЦАТА/МЛАДЕЖИТЕ/ВЪЗРАСТНИТЕ СА НЕГЛИЖИРАНО КАКТО В ДОМОВЕТЕ! еДИН -ДВАМА СЛУЖИТИЛЕ КАТО ИЗЛЕЗНАТ В БОЛНИЧЕН И СТАВА АД ЗА ОСТАНАЛИТЕ! дА НЕ ГОВОРИМ ЗА МИЛИОНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ, И ДОКУМЕНТАЦИИ, КОИТО СЕ ВОДЯТ.

1

Анонимен

преди 6 години

Просто некадърността на държавата, се потулва с прехвърляне на отговорност, върху т.нар. приемни семейства, или родители. Като последните, в по-голямата си част са толкова зле,че те самите не могат да се отгледат, камо ли някой друг, имащ нужда от специализирана помощ. Вземат парите които им се полагат и това е.