127

Анонимен

преди 6 години

Щом чехи и поляци реват представям си какви *** ядем ние в България.

126

Стефанов

преди 6 години

До V 131 - Явно си дете на демокрацията. Преди 89 нямаше редовно банана ("пускаха" банани на пазара само преди Нова година и някой и друг празник), но повечето хранителни продукти - месни, млечни и зеленчуци - бяха с неизмеримо по-добро качество от сегашните такива. Да, нямаше коли и телевизори. Пропагандата е голяма сила.

125

Пенсионер

преди 6 години

До НИКОГА Що бе , мен 29ст. за печено кюфте ме устройват .А ти смехурко ги яж по ресторантите за 1 лв. , ама те са същите.

124

Инспектор

преди 6 години

Кремвиршите съдържат до 70 % вода , така че няма как да номериш 87% месо. Иначе няма да бъдат кремвирши , а луканка.

123

Анонимен

преди 6 години

Те за тва купиха Горбито и разбиха соц.лагера ,да могат да си развият производствата и да си продават *** тук.

122

НИКОГА

преди 6 години

...29ст. печено кюфте в Била-СМЯХ!

121

W

преди 6 години

До V Ти май- не понмиш преди 30- тина години какви колбаси и кренвирши ядохме

120

OMG_Lucker

преди 6 години

Кога ще прочета: "българският министър бил скептичен/загрижен"? Никога! Само ако след масова истерия в половината ЕС- Боко не му нареди да е загрижен и да направи някаква там проверка. Никога не сме активни, не сме първи, все чакаме някой да ни даде пример или какъв пример, направо да ни посъветва.Използвайте ги тези глави уважаеми г-да УПРАВЛЯВАЩИ. Използвайте ги по предназначение- да мислите и като го измислите- да действате! И то не за схеми и далавери.

119

V

преди 6 години

Кренвирш и месо малко не се връзват, но който си иска да вярва, пък ако ще да е произведен в Германия. Много ми се иска да присъствам при производствения процес на този продукт и сходни продукти - варена наденица, салам камчия и тн., да видя точно как се прави, сигурен съм че ще се окажа прав. Като ми се преяде колбас залагам най-малко на шпеков салам.

118

мдаа

преди 6 години

Нагаждат се към местния вкус .Нали бяхе свикнали 45 години с вкуса на салам народен ,който се правеше от лунички и брадавици , както и кренвиршите произвеждани от първокачествена беловска тоалетна хартия.

117

Анонимен

преди 6 години

Продават ви ***, защото им ги копувате. Как може да знаеш че в кремвирша няма месо и да го купуваш, вината си е на тези който ги купуват.

116

Анонимен

преди 6 години

И аз си нося неща или козметика от Германия когато идвам за кратко в България.Не че ги няма в БГ,но качеството е различно.Спомням си,когато си купувахме стоки от Турция,понеже тогава бяха нискокачествени и купуването понамаля,смениха етикетите от "произведено в Турция" с "произведено в Италия" или други държави,хаха!Защото хората в България започнаха да търсят нещо по-качествено.

115

ЕСХАЧ

преди 6 години

Представям си какво е качеството на храните у нас и в Румъния сигурно е с 40% по-лошо от това в Чехия за Германия да не говорим.

114

do 118

преди 6 години

ti si ebati tapaka .ima si gi i po 90.%meso .vav Angliq lichno sam gi opitval .ama taka e kato ne si vindal kak da znaesh .cql jivot samo bolucite v bg da qdesh ne e lesno .gramonen si ama drug pat.

113

Кусмунафт

преди 6 години

До Анонимен 120Бедните ви баби и дядовци сами се докараха до тоя хал още от 09.09.1944г., тогава позволиха на едни пpoшляци да вземат властта и да ги управляват и до ден днешен ше си счупят краката да тичат към урните за да гласуват за същите тия кpaдливи нaглeци.

112

popa ot razgrad

преди 6 години

виновен е пострадалия...

111

Теди

преди 6 години

Пък смятай тук в България за какво става на въпрос .Чеха сигурно ще припадне:))))))

110

Теди

преди 6 години

Пък смятай тук в България за какво става на въпрос .Чеха сигурно ще припадне:))))))

109

трол горянин

преди 6 години

Ако почивните дни се отбивате до село , ще имате познати производители и ще си купувате домашни зеленчуци и месо . Аз редовно(2-3пъти в годината )си делим с един познат по половин агне или прасе - бутам го на порции във фризера и така до другия път.

108

u4en

преди 6 години

За всичко са виновни кому---та ! Чехия...Словакия...Унгария...Полша са се борили с-у комун.правителства затова сега са толкова напред. А ния...братуш... да се учим от незнаещите. А всички стоки от запад са вкарани от БГ фирми. На етикетите пише какво в % съдържат....както и на бг стоки. Аз.като бивш член на БСП не искам аз да ям качествени стоки...искам Нинова...Първанов...синовете им...серГия - те да са добре ! А в Словения мин. пенсия стана 500?....след воина!