11

хм....

преди 6 години

В живота има много препятствия , но и преодолявайки ги човек калява характера си , оформя се като личност.На всеки проблем трябва да се гледа , като предизвикателство и да сме сигурни , че има и друг изход , и друго решение.Самоубийството е престъпление към себе си и в. никакъв случай не решава проблема , независимо какъв е той.В настоящо време явно психиката ни става по- лабилна.

10

Анонимен

преди 6 години

Всеки сам решава,дали да живее или не(по принцип и не всякога)!Решил обесил се!Животът е даден на тебе,оцеляването е индивидуален акт ( по принцип)Винаги има изключения)

9

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да е напрегнат и изнервен живота, едва ли тези хора са ходили по контейнерите. И Бистрон и този човек. Не може така. Трябва малко упорство. Не може ей така - давай да се беся.

8

Жалко

преди 6 години

Номер 6, ти акъл имаш ли? Вкарал гол на Иванков преди 20 години - това ли е най-важното в този момент? Станала е трагедия, а ти ми говориш за мачове...

7

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Животът е...борба и доказване.Не искам да давам съвети в този трагичен момент,но към тези които падат духом и се...огъват;не го правете,винаги има втори шанс и след преживените трудности,човек излиза по...укрепнал и силен.Бог да прости Лулчев,съболезнования на семейството.

6

Анонимен

преди 6 години

Много е напрегнат и изнервен днешния живот, стреса е убийствен, а ако човек остане без пари, обикновено не вижда алтернативи!За това има и толкова много самоубийства

5

Анонимен

преди 6 години

Помня гола му с глава във вратата на тогава прехваленият Димитър Иванков , почивай в мир Стефане

4

Левскар

преди 6 години

Почивай в мир!

3

Анонимен

преди 6 години

Корнел повлече крак с обесванията. Брей.

2

сминдух енд чесън

преди 6 години

Кажете поне на коя банка е бил клиент.

1

Анонимен

преди 6 години

Светът е полудял! Лека му пръст на човека!