20

Анонимен

преди 6 години

Едновременно Тол система и винетна система - двойни разходи за администриране и всичко за наша сметка. В Германия преди 8 години отмениха винетките защото са несправедливи и въведоха Толл, ама за над 12 тона. В България щели да въвеждат"Матрицата",Другата грандиозна измишльотина винетна система важи за цялата страна като в Молдова и Румъния.

19

НЕ НА тази система

преди 6 години

Много милиарди откраднаха от народа чрез свръх високи цени на горивата безумно много при тези ниски доходи ..Наглите крадци разоряващи страната с ненужни обекти искат по пътищата да с е движат само крадци на власт от нагло престъпни министерства и ведомства издържани с ограбвани милиарди от бедния народ и техните подставени компаниики през които крадат десетки милиарди от народа годишно.

18

АМАН от терор

преди 6 години

Изпробвате системата на 20 км магистрала да проверите за какви жестоко увреждащи системи става въпрос..Застрашавате оцеляването на БЪлгарите в БЪлгария завинаги..Тези наглеци на власт искат да монтират жестоко вредни съоръжения по всички галвни пътища.

17

Терористи на власт

преди 6 години

ALo наглите престъпници на власт≥.. Всички пътища в БЪлгария с е изграждат с ограбвани пари от БЪлгарския народ. терористи на власт вместо да събират такси само от чужденци събират нагло такси от БЪлгари над 79% от които живеем без доходи за оцеляване.Защо не прибирате повече пътен данък в нагло високите ограбващи цени на горивата ами посягате пак на бедните..ТАзи система е нагло престъпна и ще увреди тежко безопасноста на движението.

16

04 uli

преди 6 години

Pokajete jalbite, de... ;)

15

Oile

преди 6 години

Isliamska darjava li terorizira bg toll systema?!

14

Анонимен

преди 6 години

Само се сещам сега покрай празници на нашите магистрали какво е движението и после си представям как ще е като те спират на всеки 10км да ти вземат левче. На извънградско с 90 (не магистрално) ще ми дойде по-бързо и удобно.

13

Анонимен

преди 6 години

Тол-такси, корупция и крадливци.

12

Анонимен

преди 6 години

За сведение на журналистите. Буксува. С у. Бокс е спорт, хладно оръжие и т.н. Купете си речник. Разходите ще са нищожни на фона на ежеднвния ви срам.

11

Men

преди 6 години

До АнонименТази система драги ми смехурко по цял свят вече предизвиква проблеми. Ако през 50-60те години е имало смисъл поради по-малкия брой автомобили в момента това е възможно най-лошото "решение", но очевидно мозъци като теб взимат решенията. Ще се построи нещо напълно излишно, което само ще пречи но пък няколко хора ще стана доста по-богати.

10

Пътища

преди 6 години

Другия път да искат 10% от цялата сума на проекта при подаване на жалба и ако жалбата е неоснователна да им се вземат тези пари

9

Анонимен

преди 6 години

И също и за леките коли трябва да се въведе. Сека много лесно - Баце се фука "я кви магистрали съм ви пострОил", а вие дойде ли уикенда или някой празник и като се юрнете вкупом на "голямото заминаване", после пък "голямото прибиране"... Не може човек да пътува.Като трябва освен за гориво да се бръкнете и за магистрални такси ще си помислите малко. Пък приходите като се влагат редовно (като в Австрия или Италия например) в поддържането на магистралите, няма и да мрънкате, че имало дупки и т.н.

8

Анонимен

преди 6 години

жалби..жалби..жаби..жаби.....

7

Анонимен

преди 6 години

Тази система, драги ми смехурковци, ако се прилага правилно - т.е. приходите да се реинвестират до стотинка в инфраструктурата - е най-смисленото нещо. Ползваш - плащаш. Знам, че вие си обичате авантата, ама тогава да не бяхте ходили по митинги през 1989-а, авантата свърши тогава. И само не трябва да се побългарява тази система, т.е. да дадат събирането на парите на концесия.

6

Бг

преди 6 години

Да разследват подалите жалбите явно се опитват да спънат поръчката

5

Аз

преди 6 години

Ами има толкоз жалби защото, ще се избият кой да налапа 200-те милиона. Никой по никакъв начин не може да ме убеди, че на една кирлива магистрала и половина 200 милиона и е тол системата. Пълни глупости.... най-много 50 да струва реално, от които ще се вложат най-много 10, всичко останало се разпределя по служебния ред......

4

онбашията

преди 6 години

дано я спрат преди да са я почнали, супер ми е достадно в държави със тол система през 10км айде на опашка за плащане, отстрел за всички дето дават подобни идеи!

3

Men

преди 6 години

ТОЛ системата е най-голямата простотия, която могат да въведат. Гарантира единствено огромни задръствания по магистралите!

2

Дедо

преди 6 години

Тия щом така се пънат да пускат жалби за да забавят процедурата,значи не им отърва да има ТОЛ система-следователно е добре за нас,обикновенните граждани,да я има!

1

Анонимен

преди 6 години

Съдът е по-корумпиран за пари и от бизнеса.