7

Анонимен

преди 6 години

До Безумна политика!Ще търпите докато не ви се набие в *** кратуни, че наборната армия е направо смешно неефективна и армията трябва да остане професионална и добре оборудвана.

6

Анонимен

преди 6 години

Нямат ли имена тези? Да не са били Айшето и Фатмето?

5

Безумна политика!

преди 6 години

По неволя "внасяме" 10 000 човека от Украйна за летния сезон - да работят по Черноморието като сервитьори и продавачи. Преговаря се и с два университета в Беларус - за студенти, които биха искали сезонна работа у нас през лятото.А защо хрантутим няколкостотин нашенски индианци? Над ТРИ МИЛИАРДА годишно се късат от бюджета за помощи за тях, а няма пари за трудовите пенсионери и за наборна армия (един милиард годишно)!Докога ще търпим?!?Ние трябва да кажем как да се харчат нашите пари!

4

досадно, но факт

преди 6 години

Уффф

3

Шопо

преди 6 години

У тоя квартал е като Хонг Конг - има всичко забранено...

2

ОПЕРАТИВНО СКУЧЕН

преди 6 години

Веднага БХК и други НПО-та да се задействат!Това е репресия с цел дискриминация и нарушаване на културните традиции на ромите.Арестуваните веднага да бъдат освободени, да им бъде платено обезщетение и да бъдат канени за гости във всички телевизионни студия.Такава е традицията....,А ние "нормалните" да продължаваме да работим, за да изкарваме пари за "помощите" им....

1

Мангияни

преди 6 години

Вие само ако знаете колко други неща може да откриете в този змийчарник ще ви се завие свят. Това *** от 5г до 95г само с далавере се занимават.