6

Мен

преди 6 години

И Цацаров знае, че Калпакчиев е напълно прав и 5 години иска независима съдебна система, но... Цацаров е зависим, респективно съдебната ни система остава зависима

5

Наблюдател

преди 7 години

Калпакчиев е прав

4

Анонимен

преди 7 години

А колко от повдигнатите от прокуратурата обвинения завършват с адекватна присъда? Има ли корупция сред съдиите и синхронно плуване с адвокати? Като сте казали А ще трябва да стигнете до Я.

3

ив

преди 7 години

следващия лигльо и л.но след лозан панов! Да си взеат шапките, да се влеят към пинокио христо иванов и да се приключи ! Последния доклад от ЕК е че прокуратурата работи. Проблемите в България са в съда и то в ръководения от панов и неговия подгласник калпакчиев ВКС.Няма ли кой да ги изхвърли от съдебната система ?

2

Анонимен

преди 7 години

На всекиму е ясно, че всички проблеми в БГ идват от политиците. Конкретно за съд. система, како очаквате да се случи като има политическа квота? Ами разбира се те са там за да указват натиск и да прикриват далаверите на управляващите. За какво според Вас се натискат така за тази власт?

1

анонимен

преди 7 години

абсолютно правилно,но дали лакомите политици ще се откажат от тази привилегия,ярък случай,лице без нито един ден стаж като съдия,беше назначен за конституционен съдия и това е лицето филип.