30

генерал-смешно е

преди 7 години

Мястото на генералите е в армията, а не в политиката. В цивилизована Европа в мирно време няма нито един президент генерал.

29

От счетоводството

преди 7 години

До странно (пост. 37)Всеки бивш президент има право на безплатен офис, секретар, шофьор ,служебен автомобил и заплата равна на 90 % от тази на действащия президент до живот. В момента заплатата на Първанов е между 8000 - 8500 лева. Твоята загриженост за неговото оцеляване е похвална. Не бива да си притеснен, Първанов има пари за хляб и вода.

28

ф

преди 7 години

Радев се изложи и лично съм тотално разочарован от неговите интерпретации на ист събития ,особено от човек който не е историк ,а има определено други качества.Например да работи около колесници на миговете и тн . Ген Радев може и да е бил добър генерал в авиацията,но е просто копие на Плевнелиев в президенстството и след 4 г няма да получи подкрепата на БСП за следващите избори..Да си беше направил труда да види ,кой в БГ носи името на социализма в партията си .Та той плю реално срещу БСП.

27

Анонимен

преди 7 години

В САЩ с такива избори на власт са само 2 партии демократска и републикова и те и двете са фашистки и само името е различно.

26

странно

преди 7 години

Така и не разбрах Първанов комунист ли е, или капиталист?Работи ли, или е безработен?Кой му плаща?

25

Анонимен

преди 7 години

Агент Гоце да ди глефа хотелчетата!

24

Анонимен

преди 7 години

В ресторанта: - Келнер, имаш ли пилешки крилца? - Да, господине.- Я тогава хвръкни и ми донеси една бира!

23

Хитър Петър

преди 7 години

Абе Гоце, защо се месиш където не ти е работа? Върви в сараите на пенсионера Доган да му правиш компания. И двамата пенсионери, седнете на пейката и приказвайте.

22

Kunfr

преди 7 години

Offff, na turskoto sultan mnogo mu bil truden jivota s tolkova ludi bulgari...zavaliata...

21

Анонимен

преди 7 години

Росен Плевнелиев - мъж патриот между два плужека

20

Анонимен

преди 7 години

Радев, пардон Първанов се изказа неадекватно

19

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПЪРВАНОВ И РАДЕВ СА ЕДНО И СЪЩО

18

Анонимен

преди 7 години

На Първанов се радвамтолкова ,колкото се радвам на Пл.у .жека Плевнелиев . Едно и сащо вонят .

17

Zirv

преди 7 години

Bg goliam maj.

16

Анонимен

преди 7 години

Това е поредният опит президентът да бъде вкаран в капан да свърши една несвойнствена за институцията му работа, след което му се търси сметка", заяви Първанов+++Абе Гоце, *** вече направи опит да дефинира вота от чужбина.

15

Анонимен

преди 7 години

Гоце тpипера изпълзя и се изака по въпроса

14

Гюнтер

преди 7 години

Tоя сирищнишки мошенннник пак изпълзя плазмодия!!Но вие му се кефите ,нали?

13

До 5

преди 7 години

Честен къде, в ушите?Как е възможно една евентуална комисия "Цумгейт" да е необоснована и правно необоснована?Значи главният прокурор натиска Бизнесмен от топ 10 на България, чрез посредничеството на друг бизнесмен от топ20 и това било необосновано?!Алоу,г-н Президент необосновано е да се отсрелва Архар, животно което е вписано в червената книга за защитените изчезване видове и то докато си на държавно посещение!!!

12

u4en

преди 7 години

Как върви хотелиерският бизнес - кое е по-добре капитализъм или социализъм ! Изплати ли се 8 000 000 заем. Внимаваите в счетоводството - ще има истински проверки ...при друго правителство и друг гл. прокурор !

11

Анонимен

преди 7 години

Министър Ангелкова с палат в полите на Витоша.Трипера с хотел за милиони в Кюстендил.Физкулнурника с шесте апартавента купени с пенсията на баба му. Тиквата преди няколко месеца направи 3-тия милиард. А вие как сте тавариши другари новоизлюпени господа и госпожи? Добре ли сте платихте ли си вминетките на лилито слабичката купихте ли си от Самоковската даскалица билетче от 1.60 лв.? С нетърпение ли чакате да ви повишат тока щото водата вече я вдигнаха газта също. Живили сте шавате ли?