92

Анонимен

преди 6 години

До *** до 391/ Пишеш ужасно неграмотно.2/ "Бранник" е създадена от Професора (Богдан Филов), а не от Генерала. Предполагам, че си имал пред вид престъпника Луков.3/ Не си служил в армията, което личи, щом си клъвнал на тъъпата легенда, че Генералът с трима овчари са върнали с три оръдия цяла сръбска част. Така, без мерачи, коректировчици, стреляш, а страхливите врази бягат!Само гладки мозъци със съответната настройка могат да повярват в това. Знам за друга връзка Луков-оръдия.Корупционна

91

KOSTAS LINKE

преди 6 години

ТОЗИ ТОЛУП ЩЕХЕ ДА Е КОММИСАР ЗА ЕВРЕИТЕ АКО ГЕРМАНИЯ БЕСЕ ЗАВЛАДЯЛА САВЕЦКИЯ САУЗ.SKLAVISCHE TORR .

90

Анонимен

преди 6 години

Наистина - на кого се е извинил този човек? Имам чувството, че на танка...;)

89

Анонимен

преди 6 години

Тия нашите политици май страдат от историческа амнезия да не казвам шизофрения.Припомням на всички страдащи от амнезия че България е СЪЮЗНИК на Германия във втората световна война и този факт не може да бъде променен. Независимо дали искаме да се харесаме на този или онзи.

88

анонимен

преди 6 години

следва да подадеш оставка,ти не заслужаваш да работиш на това място.

87

Американ

преди 6 години

До saki(91)Япония е страна с нaлyднo население....само лyд може да я дава за пример..И прочее, сакето е ***.

86

Шопо

преди 6 години

На кого се извини ? На жертвите или на Бойко ,та да артиса...

85

Шерлок

преди 6 години

ave caesar morituri te salutantкойто разбрал ... който не .. си мисли за Нацисти ...

84

saki

преди 6 години

Ако в Япония шефа ти поиска ,да си подадеш оставката е въпрос на чест ,да го направиш. А тук в България ,да ти иска оставката човекът на най високия пост в държавата и ти да се правиш на болен, да се криеш ,като мишка при болните хора,да хленчиш и да се извиняваш фалшиво ,само и само ,за да не изпуснеш келепира е меко казано гнусно бай ганьовско държане.Уволнявайте го дисциплинарно тоя безгръбначен шмекер.

83

Анонимен

преди 6 години

Айде стига сте ни занимавали по цял ден с двама фашаги. Ако не пишете за единия, ще пишете за другия. Кво толкова e станало. Да подават оставки и да освобождават терена за следващите.

82

DiesIrae

преди 6 години

Вземете една лаборатория и отидете да проверите магистралите на крал тиква и като установете нещо което цялата държава знае, че са изключително калпаво направени отидете в АПИ и ги питайте кой и колко подкупи взе за да ги приемат и да ги платят от НАШИТЕ пари! Я проверете в градовете (без София) как се харчат европари (например в Русе кръговото) колко калпаво се направи и колко пари се откраднаха отново! ТОВА Е РАБОТАТА НА ЖУРНАЛИСТИТЕ да задават неудобни въпроси и да мътят водите на партийте

81

DiesIrae

преди 6 години

Нали имаше доказателства за картел за горивата, къде изчезнаха тези доказателства? Кой пак не си свърши работата (след подкуп разбира се)? Уволнен ли е и ако не защо? Я проверете качеството на горивата (далеч по смислено от някаква шега) и като се докаже ниското им качество (нещо което всички знаем и е факт) питайте кой пак спа в държавните органи (чийто заплати ние плащаме)? Има 1 мил. далеч по смислени неща за обществото ни от една снимка (добре нацист е и какво нали всеки е свободен)!

80

Циник

преди 6 години

За всички фенчета на комунистическата хунта - Северна Корея ви чака!Плъхове и мишки - изчезнаха там!Другарите ги изядоха - от глад!Стягайте бохчите, и марш към светлото бъдеще!

79

DiesIrae

преди 6 години

Вместо да ни губите времето с подобни простотии се хванете и задавайте важни въпроси:Какво стана с двете съдийки и СРС-то им за боко? Къде изчезна едно тефтерче докато му се правеше експертиза? намериха ли го? ако не защо още не е намерено и уволнени ли са некадърниците който още не са го открили? защо партии и министри назначават хора без дипломи и после тези хора махнати ли са от държавния апарат? храните като в Европа ли са или продължават да си пращат *** тук и ако да кой им позволява

78

DiesIrae

преди 6 години

Абе вие преди да напишете статия четете ли я поне?Немски танк Майбах няма такова животно!Това е Панцер 4 с двигател Майбах. Кой ви даде дипломи и как ви взеха на работа?Колкото до нациския поздрав (първоначално римски) ако това ви е проблема сте много зле! Я си вършете работата и проверете къде отидоха парите от КТБ, задайте смислени въпроси като след като цената на винетката беше отхвърлена от съдът как хората могат да си върнат парите, изкарайте корупция наяве.

77

проктолог

преди 6 години

Иво Антонов се извини на танка за нацисткия поздрав

76

Анонимен

преди 6 години

Товарищ Сталин най-вече е избивал комунисти (болшевики), врагове с партиен билет. Никой друг не е избил повече комунисти на света от товарищ Сталин!

75

танкист

преди 6 години

Човекът показва под какъв ъгъл ще стреля оръдието на танка

74

кирил

преди 6 години

До Анониментолкова си *** че направо си *** чети бе момче чети и се просвещавай тогава коментирай

73

Анонимен

преди 6 години

Другаря Сталин е избил повече руснаци и евреи, отколкото Хитлер.Защо и той не на позорния стълб ?Сталин е Изтребил чрез глад и 7 млн украинци, то ва е така наречени " Голодомор" .