18

Данъкоплатец

преди 7 години

До АнонименЗащо с дъжавата? Видяхме една журналистка как без никакво усилие гепи да не казвам къде един ало измамник. Видяхме бичметата как хванаха без никакво усилие една камара нелегални емигранти. И тези, и джепчиите във Аксаково, и каналджиите, и тафикантите на една камара други си плащат където трябва.

17

Пенсионер

преди 7 години

Поредния бедстващ, гладен пенсионер. Няма да се очудя, ако е получавала помощи и пенсията й е под 200лв.

16

Анонимен

преди 7 години

Е тва са хората, който гласуват за БСП. Да си знаетеБЕ СЕ ПЕБЕ СЕ ***

15

Неа

преди 7 години

Оо вече категорично ще се преквалифицирам ... Хората с един телефонен разговор получават 30хил , безвъзмезно ..а аз ходя да работя ...не е честно ..

14

Анонимен

преди 7 години

и един мърмот...

13

Лош матр`ял

преди 7 години

Много рядко вдигам кръвно, но като прочета за поредното хвърляне на спестявания, събирани с гладуване, лишения и мизерстване, усещам, че ми се повишава. Колко *** трябва да е човек, за да хвърли с години спестявани пари през терасата, моля ви се!? И защо ги хвърля? Помагала, нашата, в полицейска акция по залавяне на измамници. После, беден бил българският народ. Да бе, да.

12

Гурбет

преди 7 години

Както виждате във всяко семейство има поне един на гурбет някъде, понякога са повече от един, понякога цели семейства и остават само старците в БГ за които единственно могат да изпращат пачки. Тези пачки после се изхвърлят през терасите защото то старите 80-90г няма никой за да питат и да се постветват. Грижите единственно за старите се извършва с ще ти изпратя малко пари ти се оправяй както можеш.

11

Айде, стига бе!

преди 7 години

Егати простотията! 9 000 евро, 200 долара и 11 500 лв! Не, не! Не мога да повярвам. Как така ще отвори вратата на терасата и просто ей така ще хвърли толкоз много пари?! Откъде бе, откъде толкова мангизи? Е, наистина по-просто племе от българското нема.

10

Анонимен

преди 7 години

Със съдействието на държавата мошениците си построиха палати за милиони и никой не ги закача и не ги пита от къде са им парите.Дори тези,на които уж конфискуваха имотите,продължават да си живет в тях.Питам кога съответните органи ще се задействат и ще спре това безумие???

9

чарли

преди 7 години

До АнонименБез лихва.

8

Анонимен

преди 7 години

Svani na drugarite ot gerb pari schte ti dadat bkp

7

Анонимен

преди 7 години

Трябват ти спешено пари?! Звънни на Кредисимо!Глупости! Звъня на пенсионер и веднага ми мята 10 бона през терасата!

6

Анонимен

преди 7 години

Електората на БСП в действие

5

Валери Симеонов

преди 7 години

Браво!Да и се увеличи пенсията, за да има да хвърля още!

4

Анонимен

преди 7 години

"Приятел в нужда се познава!" Поне са помогнали на себе си и следващия път ще знаят да ме участват в такива схеми, Седларов.

3

Жорж Ганчев

преди 7 години

Българите са малък,но изключително *** народ...

2

мими

преди 7 години

ха ха ха ми има пари акъл не и сега нема и акъл и пари

1

Анонимен

преди 7 години

От българските пенсионери по богати няма. Мисля че е време да им се намалят пенсиите.