32

Гюнта

преди 6 години

Бре...че Духовни игра ли бе?

31

ELEKTRON ELEKTROS

преди 6 години

С ПОРТУГАЛСКИ И ИНДИАНСКИ КОРЕНИ...ТОЙ ПО ПОГРЕШКА Е ЗАСНЕТ, И ВКАРАН В СЕРИАЛА..ИНАЧЕ Е БИЛ СЕТ ДЕКОРАТОР - ПОДРЕЖАЛ Е РАБОТИ ПО НАСТРОЙКИТЕ НА СТАИТЕ И КЪШАТА НА ПАЛМЕР.А ПИЛОТНИЯ ЕПИЗОД Е ДЪЛЪГ 1 ЧАС И ПОЛОВИНА = 90 МИН., И НИКОГА НЕ Е ИЗЛЪЧВАН В БИЛГАРИЯ...ИЗЛЪЧЕН Е НА 8 ФЕВРУАРИ 1990 Г. ПО ТЕЛЕВИЗИЯ ''ABS''...И Е ОДОБРЕН ЗА СИТКОМ..И ПЪРВИЯ ЕКРАНЕН ЕПИЗОД ОТ 45 МИН. Е ПУСНАТ НА 8 АПРИЛ 1990 Г.

30

Анонимен

преди 6 години

На погребението на Лора ония пиккльовци се скарват и се обвиняват заради смъртта й един друг, и се нахвърлят един друг помежду си да се бият, а в това време бащата на Лора не издържа на тази гледка и се хвърля върху капака на ковчега й докато е вече в дупката. Смразяващо.

29

ELEKTRON ELEKTROS

преди 6 години

МЕНЕ МИ Е ЖАЛ ЗА ЕДИН АКТИОР КОИТО ГО НЯМА ОТДАВНА. ИМАШЕ ГОЛЯМА РОЛЯ..ДЖАК НАНС = ДЪРТАКА С КАФЕТАТА, ТОЙ ПОЧИНА 1996 Г.. И МИГЕЛ ФЕРЕР-БРАТОВЧЕДА НА ДЖОРД КЛУНИ, ТОИ СКОРО УМРЯ..ТОЙ ИГРА ЗАЕДНО С РЕЙ УАЙЗ В РОБОКОП 1987..КАКТО И ДЪРТИЯ ШЕФ НА ''О СИ ПИ''--ДАН О'ХЕРЛИХИ - ВЕЛИК ИРЛАНДЕЦ.И КАДЕ Е БИЛИ ЗЕЙН - ГОЛЕМИЯ ГРЪК--ПРИЯТЕЛЯ НА ШЕРИЛИН ФЕН = ОДРИ..ТОЙ СЪЩО Е С 6 ЕПИЗОДА ОТ ВТОРИЯ СЕЗОН..ЩОМ ДЕЙВИД ДУХОВНИ Е ВЪРНАТ, ДА ВЪРНАТ И БИЛИ ЗЕЙН .А ФРАНК СУЛВА БЕШЕ МЕСТЕН ОТ СИАТЪЛ, С ПОРТУГАЛС

28

Анонимен

преди 6 години

Трябва да си леко откачен като Линч, че да направиш на пръв поглед от елементарни сцени най-голямата психария в киното, а като прибавим и великата музика на Бадаламенти, и ти потичат сълзи от възторг.

27

Анонимен

преди 6 години

Най якия филм!

26

Таню

преди 6 години

Ефекта се постига допълнително чрез съчетанието на професионални актьори с много изразителни лица. Нещо типично за американското кино до края на 90-те. Сега некви селенки с кръгли личица и назобени хиксове с квадратни челюсти...Много чувствен сериал, определено!

25

Анонимен

преди 6 години

Преди няколко години изгледах всички серии дръпнах си ги от замунда. Викам си че навремето съм бил малък за да се впечатля чак толкова, но след като го гледах вече като възрастен човек осъзнах колко жесток ефект оказва на хората, защото това е уникален като въздействие на психиката продукт. Няма друг аналог в киното.

24

Анонимен

преди 6 години

Шедьовър. Всеки актьор беше замесен в мистерията...а за музиката к'во да кажа освен, че е по-велика даже от сериала.

23

Анонимен

преди 6 години

Жесток сериал !Страхотен,много ми харесваше.С нетърпение го чаках,въпреки,че през половината от сериите бях със затворени очи .....хахаха ....

22

Анонимен

преди 6 години

25, това ти казвам бе, басстун, че ако Боб е реален човек да се майтапиш с него, че е можело да виси във фейса да задява булки, а той е дух. В днешно време на черната магия трябва лий интернет? Я кажи? демек на отрицателната енергия? басстун пррост!

21

Анонимен

преди 6 години

до 25 Той и Валери Симеонов като теб се шегува. Браво!

20

АТАКИСТ

преди 6 години

Зловещата мелодия на Анджело Бадаламенти- Laura Palmer's Theme само чувам, виждам совите, виждам планините около това градче и е време за нещо велико да гледаме отново с прекрасната Моника Белучи и *** Рот- човека с психарско излъчване и поведение...

19

Анонимен

преди 6 години

до 20 Кой ходи да гони похотливо Лора Палмър, бе смешен? Боб който се е вселил в баща й? Уахахахаах... Ти изобщо гледал ли си сериала?

18

Анонимен

преди 6 години

до 20 Само дето Боб е дух, брачед и не му трябва интернет за да задява девойки.

17

Анонимен

преди 6 години

И на мен ми харесваше стария сериал, само дано новия не го осерат, както обикновено се случва с всички сериали, на които решат да правят нови сезони след толкова години!Дано не са се олели с новите технологии като GSM - и, таблети, фейсбуци и пр., че то по времето на предходните сезони даже е нямало интернет! Иначе ако имаше, Боб щеше да си гледа порно в къщи или да задява каки във Фейсбук, а нямаше да ходи да гони Лора Палмър... :D :D :D

16

Студио-Х

преди 6 години

Този сериал е исторически за хорър жанра. Няма равен. Линч разбунва тоста табу теми по абсолютно новаторски начин. Перфектен е.

15

Анонимен

преди 6 години

до 14 Пич, ти не си за тези филми. Ти си за Андреа Селесте!

14

Анонимен

преди 6 години

Kude e shaka zulu??

13

Анонимен

преди 6 години

от 13 Когато на агент Купър му се яви великана, когато спря това: The Nightingale - Julee Cruise! Зловещо беше!