147

Калоян

преди 6 години

Супер спретната постановка с тоя фашизоид ***, за да се отклони вниманието от Каракачанската некадърност.

146

Cesar krastev

преди 6 години

Pak vi otvlichat vnimanieto ot minimanite zaplati i obstonationalnata bg stachka s gluposti...

145

Анонимен

преди 6 години

Чудо голямо. Имаме далеч по-важни проблеми.

144

Анонимен

преди 6 години

Кое според недоразумението Каракачанов,седнало в стола на министър на отбраната на България,трябва да бъде санкционирано?Откритата агитация за възраждане на неонацизма за този безмозъчен"патриот"какво е?Нацизмът е обявен за международно престъпление.Време е този "голям политик"малко да се образова.Трябва ли да приемем,че защитавайки открито фашистките лозунги на Симеонов,Каракачанов извършва освен престъпление против държавата и международно престъпление?

143

Възмутен

преди 6 години

Този министър на отбраната не е с всичкия си! Боже пази България!

142

Анонимен

преди 6 години

Абе тоя ви говори майтапчийски вие се палите.

141

Анонимен

преди 6 години

А когато министърките се забрадиха доброволно в Иран, защо ги оставихме така да легитимират един античовешки и женомразски режим в Иран? Там даже нямаше и опит за пародия, както е в този случай.

140

Анонимен

преди 6 години

Имаме си вече предаване "Комиците". Какво комично има в това един никаквик да вдига ръка с фашисткия поздрав? И тоя да ме управлява - никога! Онова розовобузото дебелодупестото би трябвало светкавично да го уволни, а не да го защитава! Специалист бил! Егати колко сме изпаднали, след като това са ни специалистите! Днес един самонадеян умник се пенявеше пред канал 3 с атентата на "Св.Неделя" и правеше нелепи паралели. Ами що не върне лентата с един разбор на "онова" ВМРО? Колко избити македонци

139

Анонимен

преди 6 години

Ако Антонов толкова се е разстроил от скандала, питам се как ще се върне на работа в МО и как ще гледа колегите си? Освен това, снимката е правена във Военния музей, към който същото това ведомство има пряко отношение! Т.е. този служител с кого си прави шегички?

138

Краси Радков

преди 6 години

Симеонов към Сиромахов: Ко искаш, уа? Чалгар такъв... Вие кво се хвалите че сте напълнили един път зала Армеец? Аз си пълня хотела всяка вечер, УА!

137

Анонимен

преди 6 години

Тиквата стигна дъното- коалира се с едни пишман патриотични *** които се оказаха с хотели, които се оказаха и пълни нагеци- Ти не можеш да си казал преди дни, че си бил едно време в концалгер и си си правил майтапчийски снимки, а след няколко дни да отричаш. Само се чудя тия от вестник Сега защо не пуснат записа с изказването на тая оттрепка Валери Симеонов и да го направят за пореден път жалък нагъл *** в очите на хората?

136

Виготура

преди 6 години

Ей така минава деня на българския парламент - в шеги и закачки. Нацисти и комунисти се гушкат и целуват, докато овцете бачкаме, за да им плащаме заплатите, мерцедесите, охраната и субсидиите

135

Анонимен

преди 6 години

Аз пък съм си правил снимка как уж удрям фигура на Шрек с комична цел, понеже мачът между Джошуа и Кличко още беше актуална тема. Това какъв ме прави - някакъв ужасен насилник?

134

Tomas Buhta

преди 6 години

***, от 2 дни се мазниш грухтиш за нещо което народа не го интересува! Почвай да работиш и изпьлняваш това което си обещал или марш обратно в свинарника.

133

Анонимен

преди 6 години

Валери Симеонов се оказа голям *** в крайна сметка. Лъсна му заддника за 2 седмици.Направиха го смешен и хората на Дългия с хотела му и тия от вестник Сега.

132

Пешо

преди 6 години

С покрепата на тиквата от Банкя патриотите предизвикаха доста комичен ефект!Предлагам да се включат и в гей парада тези шегаджии!

131

Анонимен

преди 6 години

Какъв морал в политиката те гони, бе "моралистке" каракачанса...?Ако имаше грам морал, щеше да поискаш от Валери Симеонов да си подаде оставката заради шегаджийската му простотия.

130

Анонимен

преди 6 години

До 143Не, това не е пълната картина, защото не знаеш контекста на снимката - какво е искал да постигне с позата си. Моето предположение е комичен ефект, май по-скоро несполучлив.

129

Пешо

преди 6 години

Шкемби дълго време подкрепяше БСП които бяха коалиционен партньор на ДПС сега не знам какъв му е проблема на този агент-доносник!От ДПС ли снимаха тези пикльовци които си играят на нацисти!

128

Анонимен

преди 6 години

Жестовете ми изглеждат пародийно. Така че хипотезата за шега остава. Колко е уместна е отделен въпрос. Като видя някой да имитира Джон Клийз или герой от "Ало, ало", не го обявявам за нацист. Когато някой приятел ми изглежда, че се държи като диктатор, може да го иронизирам като му покажа нацистки знак и си сложа като мустак пръстите на другата ръка. Това би ли ме направило нацист? А ако някой ми направи снимка в този момент, значи ли, че не може да работя вече на държавна длъжност?