20

Pitasht

преди 6 години

До Въпроси има ли?Pili li si si hapcheto dnes?

19

Въпроси има ли?

преди 6 години

На бюрото на Путин в Кремъл има клавиатура и на всяко копче е написано името на някое негово протеже. Когато Путин иска да се намеси в световната политика, на Путин му е достатъчно само да натисне копчето със съответното име на протежето му. Например, Путин натиска копчето на Себастиан Курц, и Себастиан Курц моментално е избран за канцлер на Австрия. Ако пък Путин натисне копчето на Ле Пен, Ле Пен моментално е избрана за президентка, на Австрия. Въпроси има ли?

18

байхейс

преди 6 години

този изваобще не е фагот ...не-не !

17

Анонимен

преди 6 години

Някой ми е изтрил поста - отговор на Да бе, да. В него нямаше нищо нецензурно, всичкобеше коректно. Обяснявах, че Австрия и Русия са големи търговски партньори. че австрийците доста масово учат руски. Нищо невярно? Информацията ми е от източник от Виена.

16

Анонимен

преди 6 години

До ShoppЖоппин, подбирай си изразите! Ще вземеш да го отнесеш. Кажи къде намери термина"Великата католическа Южногерманска империя"? Ако си го измислил сам, то трябва да те изберат за председател на Австрийската академия на науките или както там се нарича. Семпло момче си, ама знае ли човек, такива като теб понякога и премиери стават ... в Ориента.

15

Анонимен

преди 6 години

Австрийците не са предатели като българите. Няма да се съюзят с Русия против ЕС.Това са само мечти в пияннските мозъци на русофилите :)

14

Да бе, да

преди 6 години

Поредната лъжлива статия ;)И за Тръмп говориха същото, но видяхте какво стана - бай Дончо наби нови санкции на кремълския хоббит.Австрия изобщо няма толкова здрави връзки с Русия, както с Германия и другите от ЕС.Само гледайте как нищо от статията няма да е вярно ... до няколко дни :)

13

Гост+

преди 6 години

16: Вятърът на промяната ни отвя надалеч, та още не можем да се съберем/опомним.

12

до shoop

преди 6 години

Много си не компетентен (не искам да пиша ***) Австрия не са в НАТО затова няма да питат да ли ще им разрешат.А вече са го направили и не се съобразяват със санкции те срещу Росия.

11

Анонимен

преди 6 години

Политиката на Германия на прибиране на производството у дома с работна ръка "от кол и въже" се провали.Европейците си искат стандарта, но искат и екология, а Китай е не по-малък хищник от САЩ.Русия е в пъти по-сговорчива от предидущите.Е, трябва да и се простят някои детински грешки, но дори Крим може да бъде преглътнат временно в името на Европейското благоденствие.Германия ще остане сама в поредния си поход за "идеален свят".

10

Анонимен

преди 6 години

Ше-беци, не разбрахте ли, че вятърът на промяната смени посоката?

9

Анонимен

преди 6 години

О, накрая всички ще клекнат пред Русия .

8

Анонимен

преди 6 години

ВИНЕА МОЖЕ БИ ЩЕ ПОДАДЕ РЪКА НА МОСКВА. Сакън недей!!!!! Знаят ли в тази Виена колко озверели идиоооти ще получат я инфаркт, я инсулт, я запек. Иво Минджев и Александър Йорданов на първо място

7

Анонимен

преди 6 години

Няма Европа без Русия.Вместо да бутат Русия към Китай, ако бяха далновидни, ЕС трябваше да привлекат Русия, но големия брат САЩ, този хибриден *** не иска подобен съюз.Ако бяха умни, САЩ щяха да се включат към Европейската общност, но те искат да я асимилират.

6

Анонимен

преди 6 години

До СталинАз ако бях на мястото на Путин щях да спра газта на Всички виновнии като я спреш после откъде ще намериш денги за лосион на мужиците? Нали се сещаш като изтрезнеят кво ше ти направят?

5

Анонимен

преди 6 години

Всички западни държави, подобно на пеперуди летят към светлината на Русия.

4

Анонимен

преди 6 години

Ще стане, ще стане!

3

Анонимен

преди 6 години

До 2Верно ли? Щото доколкото знам Австрия членува в ЕС и НАТО. И знаеш ли колко държавици са признали, че Крим принадлежи на руската ***?

2

анонимен

преди 6 години

Вече са си подали ръце ще правят автомобил заедно Крим и австрииците занчи признават Крим за руски.

1

Анонимен

преди 6 години

Ще подаде със сигурност. Но най-вероятно среден пръст.