10

Смях

преди 6 години

Пестелив е да, защото от 1300 години нямаме. Робството за съжаление продължава.С вкус към живота са Хамериканците които обикалят светта, Японците също. Европейците посещават музей, културни мероприятия и т.нВърнах се в България и посетих няколко музея, знаете ли какво ми каза персонала - добре че идват малко туристи че иначе Българин не стъпва. Вход 5лв. Ако говорим за бира и кебабчета е да тогава БГ е номер 1, всичките толупи с отпуснати кореми имат вкус към живота.

9

Анонимен

преди 6 години

Какво значи престелив?

8

Gopeto

преди 6 години

До nkavrakovДа не купуваме казваш,а? По-добре да плащаме месечни наеми от по 700лв, на такива като теб, вместо да плащаме същите,че и по-малко пари за ипотека?

7

nkavrakov

преди 6 години

Всеки който е в час с цените на жилищата в момента ,в София знае че пазара е във фаза ИМОТЕН БАЛОН!!!Цени ,нереални,космически ,надценени имоти над 20/30процента ,неотговарящи на никакви критерии,нито икономически нито качествени.Банките заедно с брокерите като този човек надуха нов балон.Не теглете кредити,не купувайте на зелено ,никакви имоти.

6

Анонимен

преди 6 години

какви са тия просташки статии ...

5

Анонимен

преди 6 години

Няма как да се радваш на живота, ако си стипца (титизин :))

4

Анонимен

преди 6 години

А не е ли по-вероятно нещата да стоят така : потребителските кредити за комунални услуги да намаляват, защото хората които имат нужда не покриват критериите и съответно не им се отпускат кредит защото не могат дори него да изплатят / "потребителското кредитиране за подобряване на качеството на живот" процентно се повишава, защото кредитите за комунални услуги намаляват ?!?

3

Анонимен

преди 6 години

"Престелив" си е баш *** между пестелив и пресметлив :))) А преписвача от Блумбърг е НЕГРАМОТЕН :))))

2

Az

преди 6 години

Кои доходи леко нарастнаха?Цените нагоре,а този ни убеждава как вече можем да теглим кредити...май никой не купува имотите ви господа...

1

питане

преди 6 години

"Престелив" е нещо между пестелив и предпазлив, нали Г-да ***?