40

Анонимен

преди 6 години

Явно от почина на Дуерте във Филипините има ефект.

39

divola

преди 6 години

e kakvo da pravim s nashti depotati i boiko borisov

38

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 6 години

Бог да прости починалите но сега всички потърпевши от тях да отидат в прокуратурата и да разкажат как и с колко са ограбени .... Не може да ограбиш някой с 100 к лева и да не очакваш възмездие !!!!

37

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 6 години

Да ... за да се постъпи така очевидно нещата са много дълбоки и ужасни. тези едва ли само с него са постъпили така !!! Това е било само последната капка. Нямаме държава .. това е видно ... няма правосъдие ... видно е ... няма полиция всички го виждат ... прокуратура и съд са само думи ... Какво очаквате ... мисълта за безнаказаност води точно до това. Като си безсилен срещу престъпниците .. решаваш проблема капитално. Не го одобрявам но и не мога да се поставя на негово място.

36

Стоян

преди 6 години

До АнонименНапротив , изпитва облекчение .. и той няма да види парите ама ония ще си гният в гроба.А и той няма да лежи повече от 7 години... убийство в състояние на АФЕКТ.

35

Цветелина

преди 6 години

За съжаление това е реалността.Не казвам, че решението му е било правилно, но на хората наистина им писна да ги лъжат. Щом са се опитвали да хитруват и да си присвояват парите, без да плащат, явно така е трябвало да стане. А по повод оръжието - то друго с какво остана да се защитаваме ?

34

Gradinarov

преди 6 години

Bg dulger ne e bg asker, bg katadjia, bg bareta, bg banker.Bg orajieto ne e istrument za gradej, a protiv grabej.

33

Техник

преди 6 години

А аз мисля, че е било точно така.." няма да ти платя, оправяй се.." и човека е бил в безизходица. Трябва да има по-често наказани мошеници и "инвеститори"..

32

Анонимен

преди 6 години

Пари, пари, много пари съсипани животи!

31

ivailo1403

преди 6 години

Това убийство, за мен е напълно нормална реакция на човек когото са измамили с огромна сума пари.

30

Анонимен

преди 6 години

Никой не знае каква е истината... Може да са имали спор относно качеството на изпълнението, количества, цени, срокове и др.. Едва ли е така *** ,,Няма да ти платя, щото не искам". Тук разни първични и кръвожадни натури, вече решиха случая. Нека тръгне следствието поне.

29

Kupuvai bg stoki

преди 6 години

Bg vazovski aroma tni stoki sa tochno podhodiasti!

28

mdaa

преди 6 години

Хората са казали "Пази се от гнева на търпеливия". Народът ни е търпелив. Много взеха да се възползват от това качество на българите. Но опре ли ножа до кокала няма да има прошка. Това нека да е за урок за политиците и за "бизнесмените" ни.

27

123

преди 6 години

Извънземните са му говорили, сега жълта книжка, защото не помни какво се е случило. Ще съжалява, ама много ще съжалява ! Бог да ги прости умрелите! Може и те да имат вина! Но това не решава проблема! Но този човек вече е опасен за обществото!

26

Анонимен

преди 6 години

АЗ ПЪК ВСЕ СИ МИСЛЯ, ЧЕ СИ ИМАМЕ ДУМА, И ТЯ Е "УБИЕЦ".НА "КИЛЪР" ДА СИ ГОВОРЯТ В НАГЛИЯ И КРАВАРИЯ.ДЖУРНАЛЯТА, ЗНАЕТЕ СИ.

25

буахаха

преди 6 години

До СпартакБон Джоуви е адски дразнещ комерсиален тип!

24

Анонимен

преди 6 години

Айде. И тая пaчa се включи в наддаването за издръжливостта на нервната система на българския народ. Тва джурналята не сте стока. Човека му паднало пердето от системни измамници и станал "килър". И съм сигурен, че напрежението, наптупвано от медиите години наред няма вина за това... Да видим кога и *** ще тръгне да отклонява вниманието. От какво толкова се страхува властта, че отново сте мобилизирани като водлива ограда срещу истината? Джурналя?

23

Анонимен

преди 6 години

Като гледам по-долните коменнтари и направо се чудя.Вариантът е само един-човекът си е работил честно,искал си е възнаграждението,отказали са му и ги е гръмнал!!!Така и трябва!!!Сега ще го изкарат психопат,лош работник и т.нХайде стига с тия простотии.Човек в нормално здраве да застреля други двама значи просто му е писнало!!!Няма оправия в държавата.Това е!

22

1

преди 6 години

БСП са виновни за това, което се случва! 27 години 5 пъти на власт и сега няма съдебна система, която да предприеме мерки да защитава хората от измамници! До като нямаме нормална съдебна система споровете ще се разрешават с оръжие!

21

До 21

преди 6 години

Незнам колко е неграмотна авторката, ама ти прочете ли си това дето си го написал преди да го публикуваш?!