50

Активист на БКП

преди 7 години

Ами пенсионирайте го щом е болен !!! На армията болни не и трябват ! Достатъчен е шишкото Каракачанов !

49

mzm

преди 7 години

ostavka na taq fashizirana napast . v celata vselena nqma da nazna4at nazisti za ministri . no nie pak se izdanihme. vidno e 4e v balgariq tova ne e problem .po prinzip nad 90 na 100 ot balgarite sa simpatizanti na taq ideologiq

48

Анонимен

преди 7 години

*** и грозен с претенции, *** с голямо его, ами и подляр - в болница се скрил. Що не легна в психиатрията, ами заел легло в кардиологията на ВМА, някой наистина нуждаещ се човечеч не може да се докопа до лечение от такива симуланти.

47

Петърчо

преди 7 години

Не става въпрос за политическите убеждения на тези двамата. Става въпрос за това колко трябва да си *** за да се надяваш на висок държавен пост а от друга страна да правиш нещо което ти гарантира че няма как да останеш на него. Може пък да са крещели "Ave Caesar!" като Ди Канио? Все тези ултранационалисти неразбрани от народа. Горките видят ли нещо което да ги подсеща на нацистите и веднага нещо отвътре май ги кара да вдигат ръка. *** това нещо се лекува в психодиспансер.

46

Анонимен

преди 7 години

Това е едно от малкото полезни неща,които Борисов ще свърши ако успее да финализира.

45

турчина

преди 7 години

Социал-националистите в Европа ги наричат фашисти, съвсем официално!

44

милко

преди 7 години

нищо му нема, да се измита от власта или бог ще го накаже да му изсъхне ръката на този психопат а също и на вожда мудето го пробута във власта,утре очаквам магнолията от банкя да вдигне кръвно пак такива са им номерата на обединените простаци-долнопробни циркаджии ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА

43

Анонимен

преди 7 години

По тази логика нацистките знамена трябва да изчезнат от музеите и сериала Ало - Ало в който бъкаше от свастики и нацистки поздрави, да бъде забранен, а всички му се радваха. Нелепо е просто.......Ама този филм ли е снимал или е музеен експонат? Кое от двете е?

42

Анонимен

преди 7 години

Всъщност това е римски поздрав, който и до днес се използва от атлетите в олимпийските игри :)....Да бе, на снимката виждаме един олимпиец.

41

Анонимен

преди 7 години

До С---- да танка е т 4 -G или H версия без екрани като цяло е бил голям ужас за екипажите на т 34 редовно са докладвали за Тигар като го видят .... 4ак т 34-85 има някакъв шанс ако са 5-6 броя срещу 1 такъв

40

Идеалист

преди 7 години

Мутри и психопати управляват България. Боже пази България!

39

Анонимен

преди 7 години

Като искаш да си в политиката спазваш определени правила. Тези дето бяха в политиката и викаха хаил преди 70 години извикаха за последно висейки на едно въже.

38

Иванов

преди 7 години

Тези обединени патриоти, ще вземат хляба на г-н Балкански. Кой ще му посещава цирка, когато си го гледаме безплатно всеки ден?

37

Анонимен

преди 7 години

Затуй, лека атлетиката никой не я гледа!

36

Saluto romano

преди 7 години

Всъщност това е римски поздрав, който и до днес се използва от атлетите в олимпийските игри :)

35

М, да ...

преди 7 години

Като гледам снимката това емоционално . ме напушва смях!

34

Пешо

преди 7 години

И Волен е мъжага как се криеше под масата!

33

М, да ...

преди 7 години

малко след като си подаде втората оставка Борисов се разхождаше с дългото кожено шлиферче! Та какво ни касваше тогава и показваше , м? Чии символ е дългият черен кожен шлифер, а?

32

ДонДон

преди 7 години

"Народния съд" се повтаря!!!*** си развяват байраците и пропагандната им машина работина пълни обороти.

31

Македонски

преди 7 години

Правителство!?Цирк "Буш", не "правителство!Смешници