8

Баладжията

преди 6 години

До 5 малкия будаДа ти имам достойноството. Достойноство се доказва с дела, не с маймунджулъци. СТАЧКУВАТ ЗАЩОТО ГИ МЪРЗИ ДА РАБОТЯТ И ВИНАГИ ГИ Е МЪРЗЯЛО! И ние българите все някой ни е виновен, все не сме ние, все някой ни е длъжен, все някой има да ни дава. Ама при гърците е страшно чудо.

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонименti pak si mnogo rabotliv...

6

Анонимен

преди 6 години

Няма лошо гръцкия народ да взема големи заплати и пенсии в евро, въпросът е дали наистина някога са имали и имат ли сега истинска финансова възможност за това. Разбирам ги обикновените хора, цените се увеличават всеки ден, заплатите не и даже искат да ги намаляват, НО някой тия вече над 300 млрд. евро ги е взел изял, похарчил и изпил. Време е да се връщат и не знам как със стачки ще преборят това. Ако напуснат ЕС и приемат драхмата, могат да видят какво ги чака - за справка Жан Виденово време!

5

малкия буда

преди 6 години

Преди да настъпи момента,в който Гърция трябваше да започне да връща парите и гърците живееха като западняците,пак имаше протести и стачки.Дори и всички дългове на Гърция да бъдат опростени,пак ще има протести и стачки.За гърка това не е само въпрос на пари,това е въпрос на чест и достойнство.Това е демокрация,това е начин да се покаже на власта,че държавата принадлежи на народа и че най важния елемент е човека който има право да изразява себе си.Може би и у нас някой ден ще има народ и човек

4

Анонимен

преди 6 години

Стига си циврил и ти.видя ли ги като ядат кюфтета,ти Ко караш на зеленчукова диета цял живот.стига си обиждал 11 милиона обикновен народ.това че политиците много крадяха ама много правят и за народа си.за разлика от нашите.

3

Анонимен

преди 6 години

Ама кога ядоха кифтетата никой не протестираше

2

Анонимен

преди 6 години

Що ли ми се струва че връзката на Ципрас има форма на въже. И дървения костюм ще си сложи накрая от много ромейски тарикатлък.

1

дедо Ташунко

преди 6 години

Да върже на себе си връзка, а нас ни върза на фльонга тази гръцка креатура! Бъчва без дъно е Гърция. Всяка година правят по около 40 милиарда нови дългове, защото не могат да съберат данъците от богатите. Бедното население мизерства, както навсякъде другаде по света мизерстват ограбените.