66

ХРИСТО СТОИЧКОВ

преди 6 години

А ТИ СИ ЕДНА МАЛКА ПРЪДЛА, КОЯТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА БАЩА СИ НЯМА ДА СИ МРЪДНЕШ ПРЪСТА ДОКАТО СИ ЖИВА, МНОГО Е ЛЕСНО ДА НАПАДАШ ДРУГИТЕ ОТ ПОЗИЦИЯТА НА СИЛАТА, АКО НЯМАШЕ ЕДНА СТИТИНКА ЩЕШЕ ДА *** *** НА *** И ПРЕЗ АКЪЛА НЯМАШЕ ДА ТИ МИНЕ ДА ГОВОРИШ ТОЛКО "ДЪЛБОКОМЪДРЕНО" И НАЗИДАТЕЛНО-ПРЪДЛА!

65

Кико

преди 6 години

Уффффф, пак ли тази! Няма спокойствие. До сега бяха истеричните и крясъци в мрежите колко е щастлива в САЩ. Сякаш и в последната паланка трябваше да го разберат. Сега коментира безмислици колкото да я забелажат. Сигурно пак ще четем колко е щастлива. Баща и трябва да плати за терапия на това момиче.

64

Ема

преди 6 години

Ами тъпо е. Разтръби на всякъде, че България не е интересува и разни обидни квалификации за страната ни,, а сега коментира неща от същата тази страна. Няма моралното право. Като се направи на велика, поне запа\и малко достойнство! Спри да се излагаш!

63

M

преди 6 години

И как "От по-добре баба ви да ви е пример в живота" стигнахме до садистични убийства, бе 7166? Убийство с особена жестокост е за предпочита не пред изневяра. Ценностите ти са много по-зле от тези на всяка мутреса, а вероятно и от на някои мутри. *** в Иран, ще те приемат с отворени обятия.

62

7166

преди 6 години

Всъщност всичко което казва е самата истина. Жените ни наистина са много деградирали и общи. Семейството е в тотална криза. Бих предпочел закона за камъните в исляма за бг.жените ,пак и за мъжете посегнали на семейство.

61

nina

преди 6 години

До анонимен:"...др" - символите са ограничени, т.е. не можах да довърша изречението....вижда само дргите как живеят, как се обличат,грубо казано-с кого лягат, с кого стават... Аз оценявам хората по ума. Ако човек си върши работата като трябва-личният му живот не ме интересува. Но, ако в името на парите, охолния живот, напредъка в кариерата загърби морала-е, тогава ПРОСТО НЕ ГО УВАЖАВАМ!

60

Предлагам

преди 6 години

да открием банкова сметка за набиране на средства!Явно момичето има нужда от лечение?!Никой луд не е виновен за съдбата си!Липсата на по-сериозни и смислени занимания,освен секса,е най-вероятната причина, рано или късно да се стига до подобни панически разстройства!

59

Анонимен

преди 6 години

Елементарен опит за PR. Използва тази банална тема за да влезе в медиите. Много е депресиращо да пропаднеш от високо на ниско. Сама си е виновна.

58

Анонимен

преди 6 години

Малко е странно точно тя да говори за ***. Защото ако не бяха парите на баща и, тя щеше да е част от този ***. Или си мислите, че щеше да работи в бакалия в Люлин 4. Я помислете пак!

57

>>>>>

преди 6 години

Това, което казва Мика е Истина! С уточнение че не става въпрос за нормалните български жени а за VIP ***, който се вихри като бесен по медиите и концертите.За съжаление медиите ги правят герои и пример за поведение а това е много жалко! Нима не е вярно че крадците са герои ?? Или че много момичета скачат на лъскавото? Един познат се снимал с банкноти по 500 лева във фейсбука и веднага се сдобил с голямо женско внимание! Хаха Девойки, срам ви е да си го признаете но е истина!

56

Анонимен

преди 6 години

nina, какво точно се опитваш да кажеш "по-добре в "сивия поток", отколкото да съобразяваш живота си с всеки, който не гледа себе си, а вижда само др". Ако прочетеш статията,ще разбереш, че Мика се сравнява с нашите кухавелки, не обратното. Никой не се интересува от нея, тя търси внимание. Мислех, че за няколко години е узряла, но не. То пък от тиквено семе какво да се пръкне!

55

отговор от nina

преди 6 години

Май не сте разбрали коментара ми. Аз не обсъждам Стоичкова-не я познавам, а и не ме интересува личният й живот. Коментирах само истиността на думите й!

54

Анонимен

преди 6 години

От последното интервю на Стоичков видях, че и на него започва да му омръзва да и замазва гафовете.

53

до nina

преди 6 години

Ти наясно ли си за какво говориш? Това момиче дойде в БГ със самочувствието на национална икона, президента пасти да яде! Огромно ЕГО. Ако я видиш лично и особено как се държи, ще се отвратиш. Тя си тръгна обидена на целия народ, че не я боготворят. Щели сме да видим ние тя като се върне в Щатите каква кариера и пари ще завалят. Е, както очаквахме, празни приказки и сега си изпуска нервите, че окончателно потъна в забвение.

52

nina

преди 6 години

Колко истина има в думите Ви!!!Но като чета коментарите /не искам да обиждам писалите ги/, чудя се на какво сме заприличали! Много, много жалко-приехме американските ценности в живота-СЕКС И ПАРИ! Разбира се, трудно се живее с ограничени до минимум приходи, но това не значи, че в името на парите трябва да жертваш достойнство, гордост, РОДОЛЮБИЕ, пък и здраве.И като мой отговор на КАРИ-по-добре в "сивия поток", отколкото да съобразяваш живота си с всеки, който не гледа себе си, а вижда само др

51

приятелка

преди 6 години

Мила, ти изглеждаш посредствено, а отвориш ли си устата, разсейваш всякакви съмнения. За това, както някой е писал вчера, покажи малко класа и не се излагай повече. Никой не ти е виновен, че се докара до това положение. Запази малкото ти останало себеуважение, ако изобщо го имаш

50

Анонимен

преди 6 години

Мика, ние ти прощаваме! Дано си простиш и ти. Но като си личи, още не знаеш на кой свят си.

49

Кари

преди 6 години

Елементарно момиче, което издивява, че никой не рони сълзи за нея в България. В Щатите падението и стигна размери на катастрофа. Там с празни приказки, глуповата усмивка и незеряло поведение не става и логично, повече от посредствена потъна в сивия поток. Сега живее на гърба на баща си и на турчина. Някои хора наистина нямат реална представа за света около себе си.

48

Социолог

преди 6 години

Е то това е клише.А тези хора в мишената си мислят, че са модерни-ТВ и Киното диктува модата ,а в нета е още по страшно...

47

Анонимен

преди 6 години

Всъщност това е PR статия финансирана от платена жена с болно самочувствие, и публикувана от платени журналисти без морал.Ирония?