13

Makedonec

преди 7 години

Makedonija ne e bugarija, nema ni da bide, vie gledajte da ne ve prezemat *** i turcite pa potoa pametuvajte vo tugji zemji!

12

неделчо

преди 7 години

смешни хора са тези македонци,абе те държава вече нямат,а правителство ще си правят,май мислят да управляват булгария

11

Анонимен

преди 7 години

Заев ще се опита да смени политиката на Македония, към нова Балканска Югославия с интеграция към ЕС. Затова българите и сърбите, а съм сигурен и гърците и албанците "се ист народ". Идиотската парадигма на Кирето Глигорче за запазване сръбските интереси чрез т.н. политика на равна отдалеченост мутира накрая до тази Македония днес. Заев ще се провали по простата причина, че в БРЮМ се отгледаха тия години поне две поколения на чисто антибългарска националфашистка основа.

10

Щ.Младши

преди 7 години

Македонските Българи подкрепят Заев и не са с неговите опоненти: затова тази новина е много положителна,дори е радостна за България!

9

Анонимен

преди 7 години

Гаврата с Русия продължава. По последна информация Путьоо се е оср***л в Кремъл. Търсят се спешно памперси в икономически западналата азиатска кочиина.

8

Анонимен

преди 7 години

Най-после този изверг клекна.

7

Щ.Младши

преди 7 години

Браво- поздравления за нашите братя и сестри: съдбата е на наша страна,Бог ще ни помага!

6

Анонимен

преди 7 години

А пердах ще яде ли?

5

Анонимен

преди 7 години

До "Анонимен-3" . В псевдопартията ВМРО-ДПМНЕ за най-големите сърби и сърбомани и цялата сръбска колонистка ***. Не казвам, че СДСМ са цвете за мирисане, но са по-несърби от ДПМНЕ. П.С. Материалът във Фиром е супер калпав, особено след 100 мешане със сърби и власи...

4

Велика

преди 7 години

Македония ще става албанска :) Ние сме следващите...което сега ни се струва невъзможно след още 10 години стабилност ще е напълно постижимо.

3

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1 Не си наясно -Зайо е точно представител на сърбоманите -бившите югокомунисти. В този ред на мисли е недопустимо Борисов да нарича подобен човек -приятел -най малкото поради диаметрално противоположните му позиции като партиен лидер на партия която съответства на нашата БСП.

2

Анонимен

преди 7 години

Значи все пак този заек ще управлява макетата.

1

Анонимен

преди 7 години

Хайде Зайко, разкарай мръсните сърби и сърбомани от властта, махнете фалшификациите от историята и ще влезете в НАТО и ЕС. При друго стечение на обстоятелствата отивате у Сърбию ...