25

Анонимен

преди 6 години

Теб и на Мрас да те заведат няма да си доволен, защото простотията е безгранична, Айнщайн го е казал, не аз...Покажи ми проспериращата държава, не ми се прави на умник!!!Айнщайн на кирилица ли го е казал/написал?

24

Анонимен

преди 6 години

А да видим кой ще открие грешката на снимката Такава грашка виждам за втори път върху рекламни материа ли в защита на кирилицата.

23

Анонимен

преди 6 години

Ех как ми писна от коментари от вида "ама това ли е най-важно, я погледнете колко ни е зле <тук се попълва>". Ами вожно е! Големите промени почват от дреболиите. Неуважението вкъщи, води до неуважение навън и до побоища, престъпления и т.н.

22

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПокажете ми една просперираща държава пишеща на кирилица. Монголия може би, м? Или пък русия, м....-------------------Теб и на Мрас да те заведат няма да си доволен, защото простотията е безгранична, Айнщайн го е казал, не аз

21

Анонимен

преди 6 години

Покажете ми една просперираща държава пишеща на кирилица. Монголия може би, м? Или пък русия, м....

20

Анонимен

преди 6 години

V ES na kakvo sam zadaljen da pisha kak da razbera ? Njama li njakoe ministerststvo sas hiljadi zaplatadajii vatre da se zahvane da ni opravi pravopisa v ES ? I darpame mnogo naprede.

19

фифи

преди 6 години

До 22- Ко риечи?:))

18

пенко

преди 6 години

Свързана ли е писменноста с майчиния език ? Каква е писменноста в Китай ? Каква е писменноста в арабския свят ? Защо Африка ,Америка, Австралия нямят своя писменност? Какво мислят японците по въпроса? Кой е сътворил латинското писмо ?На какво писмо е езика иврит ? А по-леко "ТАПИГЬОСИ"и "ТАПИГЬОСКИ" !!!

17

До 13

преди 6 години

Ако с тази проста смяна ще изплуваме от дъното- чудесно, обаче проблемите на българите не идват от езика, а най- вече от тиквите им.

16

Анонимен

преди 6 години

КОЛКО МНОГО *** ПИШАТ ТУК

15

Анонимен

преди 6 години

САМО ЕВРОПИТЕЦИТЕ ХАРЕСВАТ МАЙМУНИЦАТА, ПЪК И ТЯ ИМ ПОДХОЖДА.

14

Анонимен

преди 6 години

Абе тия VMRO нали имат министър на военните ? C туй ли трябва да се занимава VMRO и военните? Aми извикайте и върховнота командване на НАТО и Пентагона, щом туй е от тяхната компетенция. Uтре ако VMRO решат че трябва да пишем на руни с камъчета какво ще правим ?

13

ЕС

преди 6 години

Да живее латиницата. Долу кирилицата.

12

Анонимен

преди 6 години

Българите са такива комплексари, че са се вкопчили в историята си и азбуката и живеят в някакви отминали времена. Не се погледнат че са на дъното на всички класации в момента - и за бедност, и за корупция, и за всичко.Ама видите ли, бият се в гърдите като Бай *** и не спират да повтарят - ***, *** ..а всички нормални хора ни се присмиват.Кирилицата е отживелица. Подкрепявм въвеждането на латиницата.

11

до 10

преди 6 години

Руската азбука, така нареченета кирилица е създадена от руския монах Константин Кириленко в Черногорския манастир и носи неговото име.Крайно време е да се разграничим от азиатските варвари ако искаме да сме в цивилизована Европа. Именно кирилицата е една от пречките да не сме равнопоставени в ЕС.Хората просто не могат да ни разберат маймуниците.

10

Анонимен

преди 6 години

Закон за българския език трябваше да се приеме отдавна със солени глоби за неспазването му. Ние сме май единствената страна в Европа, която няма такъв. У нас почти 80% от фирмите и стоките в магазините са с надписи само на латиница. Има ли друга държава, в която водата Девин и радиото Дарик да се пишат само на латиница? Във франция глобите за това са до 25 000евро. Наскоро ми показаха молба за постъпване на работа от абитуриент с 16 правописни грешки. Разбира се не го назначиха.

9

Анонимен

преди 6 години

Пишем на български благодарение на македонските братя Кирил и Методий. Дали пък не пишем на македоница какво мислят от ВМРО по въпроса ?

8

Анонимен

преди 6 години

Народ който пише на кирилица и изповядва православна вяра не ми го хвали.

7

Анонимен

преди 6 години

Айде стига с тая кирилица бе ? Кой пише на нея ?Само руснаците и българите - двата най-изостанали народа.Дори македонците минаха на латиница.

6

Анонимен

преди 6 години

Прави ми впечатление, че все повече хора се връщат към кирилицата, но това не е достатъчно, защото пак правят безобразни правописни грешки.