26

Анонимен

преди 6 години

А така,да си ходят,само излишни разходи!Като има да се решава нещо,само тогава да се събират,а има и интернет връзки.Иначе ми прилича на луксозен дом,за луксозни социални помощи за служителите и техните семейства.

25

Анонимен

преди 6 години

До свиленаоная лесбийка ли? Не знам, ама за един мандат от 5 години колко предателства трябва да си направил за да си позволиш да живееш в Женева, където наем на тристаен апартамент започва от 5000 евро месечно?

24

свилена

преди 6 години

на наш Петър Стоянов булката му не работи ли там ?

23

Анонимен

преди 6 години

Дотук стана ясно едно.Че служителите в ООН получават от години нереално високи заплати,с основното спонсорство на САЩ И Израел.И че сега са гласували нещо в ущърб на Израел,след което и САЩ И Израел им свалят парите.Много независима и неутрална организация,няма що!Изобщо не ме интересува за тях,лицемери,ако ще да им направят заплатите колкото пенсията в България!

22

Пепи

преди 6 години

До Хахахах Всяка организация действа на този принцип.Събират даренията и почват да вадят - заплати наеми гориво .... и какво ли не.И каквото остане се дава. В хаити от 3 милиарда долара има построени 6 къщи.

21

Хахахах

преди 6 години

Не им броя парите на тия, но ми е странно, когато точно тази организация приканва към съпричастност и благотворителност. Дарете за децата в Африка, дарете за пострадалите в наводнения... И каквото остане след нашите заплати ще го пуснем по предназначение. Тези, които работят по проекти вземат до 30% от стойността на проекта. Това е висша форма на лицемерие.

20

Анонимен

преди 6 години

До OON 8Като е толкова хубаво там, ти защо напусна?

19

Анонимен

преди 6 години

нищо ново,най-големите мафии са скрити под понятията "организация", "фондация", "асоциация" и други такива.просто най- добре се работи с чужди пари.дори един Мъск го доказа.

18

Анонимен

преди 6 години

Русия е постоянен член на съвета за сигурност. Без ООН нямя дя и минават номерата.

17

ООН

преди 6 години

Защо трябва да са в Женева, Ню Йорк и т.н.Да ги преместят в България, Куба и т.н.

16

Анонимен

преди 6 години

Гледаите как се прави трудова борса и като регистриран не ти казват тая простотия само в ловеч може да я има благодаря на борсовия си посредник но ако ми звънне днеска за тъпата си работа няма да стане тия хора докога ще продължават така всички сме равни а не сме с приоритет колкото до тая борса не че ми хареса като гледам какво е обявено но поне от етична гледна точка можеше да се обади колкото се обади и с програмите

15

Dostoevski

преди 6 години

Ami da zapovqdat v BG . Za6to trqbva da jiveqt v Jeneva?

14

Наблюдател

преди 6 години

Световна Организация на Търтеите! И да я закрият никой няма да разбере! До сега и 1 Световен проблем не са решили!

13

Анонимен

преди 6 години

Дайте и извадка от фишовете със заплатите им,та да могат шивачките от гръцките фирми да изпитат максимално съчувствие към страданията от които са заплашени.

12

Анонимен

преди 6 години

АБСОЛЮТНО ПАРАЗИТНА ОРГАНИЗАЦИЯ, КОЯТО ТРЯБВА ПОСТЕПЕННО ДА БЪДЕ ЛИКВИДИРАНА.

11

Анонимен

преди 6 години

ООН както и БХК са защитни организации на престъпниците ци.га ни.те и хората без никакъв потенциал. Държава която си дава парите от своите данакоплатци за да гласуват против нея е глупава. Повече от ясно стана и становището на Тръмп към ООН. Изказването му беше в стил, че ООН са хора които си стоят, нищо не правят и получават пари,По мое виждане и НАТО ще последва съдбата на ООН. Ще ги оставят без пари.

10

Ханген младши

преди 6 години

Очакваше се да им намалат заплатите. Седмица след като ООН гласуваха против Израел, Натаниаху каза че Израел спира помощите си за ООН които възлизаха на милиони. Сега палестинците да дарят пари на ООН.Ако ООН получава пари от българите и защити правата на *** ще бъде най голяма лупост Борисов да продължи да им дава парите на българските данакоплатци.Тази организация както и българското БХК са *** подклаждани от Сорос.Сорос е евреин, но в Израел го мразят заради левите му идеи.

9

Анонимен

преди 6 години

Кой е казал, че ООН трябва да е точно в Женева? В Плевен ще им е доста по-евтино на баровците, дагеа, даже да им намалят 5 пъти заплатите!

8

OON

преди 6 години

Rabotih v OON-eto dalgi godini. Tezi v Shveizaria koito sa na Profesionalno nivo praviat mejdu 100,000-350,000 Evro na godina v zavisimost ot staja i stepenta, bez danazi. Vednaj na 2 godini im plashtat samoletni bileti za zialoto semeistvo da si hodiat v darjavite. Davat im i mejdu 1-2 meseza platena godishna otpuska kakto i plashtane na do 75% ot obrazovanieto na dezata im no ne poveche ot $30,000 na godina. OON-eto im i goliama chast ot naema ako e nad opredelena suma. Ako letiat nad 8 chasa-

7

Анонимен

преди 6 години

Ох, горките! Няма да вземат по 20000 на месец, а 19000. Шекспир, пасти да яде. Това е голяма драма.