63

Анонимен

преди 6 години

Господ- Аллах ви е оставил Коран, последно откровение до Съдния ден. Който го следа за него си е, който не го следва пак си е за него. Религия не се учи в джамиите, а се дава от Господ в сърцето. На когото Той е пожелал.

62

Анонимен

преди 6 години

Религията е опиум за народите.Die Religion ist das Opium des Volkes. Karl Marx

61

Фронто

преди 6 години

До Али:Наскоро Папата каза- по- добре невярващ,отколкото погрешно вярващ! Не коментирам,но по- интересното е че никой не коментира.

60

Фронто

преди 6 години

Идва лято. Пред джамиите в Европа да се организират нуди плажове. Няма оскверняване- не сме влезли голи вътре. На когото не му харесва- обратно при камилите.

59

гост

преди 6 години

Религиите трябва да се премахнат, само пречат.Вече не живеем в средновековието а ето че не сме мръднали на никъде.

58

Анонимен

преди 6 години

Религиите са инструмент за манипулиране на хората. Разделят, подчиняват, управляват. Основната таргет група са необразованите хора. Тук исляма няма конкуренция - там образованите са много малко и подчинението е почти на 100%. На християнството му е доста по-трудно в това отнопение.

57

До Али

преди 6 години

Въпроса е в какво вярва. Ако вярва в омразата към различния и това че е длъжен да го промени!?! дори и със сила. Или в това че по право може да използва сила!?! или че жените нямат права?!? Аз съм християнин и не вярвам в исляма но не мога да кажа само едно че трябва да бъде разрешен само на езика в държавата в която се проповядва. История!!! Когато българите сме приели християнството сме го приели на български и библията е на български, а на на латински или гръцки.

56

Анонимен

преди 6 години

До по добре ИСЛЯМИ като сте толкава хора, религиозни, пречи ли ви да се избивате ( мюсюлмани ) , да режете гърла на хора по телевизията , да убивате жени с камъни . Та вие сте пияни и без алкохол !При вас гейове все едно няма ... айде моля ти се стана по - католик от папата . Разликата е че вие нямате автоценз за това кое е добро или лошо , слушате ходжата, а той обслужва политически интереси и чете корана като шетан .За нищо не ставате!

55

Анонимен

преди 6 години

До Ястреб Османлията - Щом си вярваш...всичко ти е ясно. И за Ренесанса в християнския свят, и за научните постижения на исляма. Всичко си обесняваш както ти диктува ... съвестта, вярата, културата, пропагандата, имама ...

54

4171

преди 6 години

Наистина в исляма има много трески за дялане но трябва да си признаем че така наречената демокрация много деградира хората. Особенно в графата семейство.Аз като православен християнин не бих искал жена ми ,дъщеря ми ,сестра ми да са жени "Мара общата" , бих искал на такива да може да им се потърси сметка (законово както е в исляма) да бъдат възмездени. Да не се води възмездието престъпление ,а справедливо наказание и за двата пола.

53

gon

преди 6 години

Ислямът мрази! Силно мрази!

52

Стакмистика

преди 6 години

И кво от един "блогър"-безработен лентяй, дето не се знае къв е се правят генерални изводи за 5 000 000....

51

Анонимен

преди 6 години

Най-голямата грешка на западноевропейците беше,че приемаха тези хора като нормални.Приемаха ги с тяхната култура и ценностна система,религия и манталитет.Построиха им джамии,съобразяваха се с тях.Те се приспособяваха към ислямистите,а не се опитваха да приспособят пришълците към цивилизованият начин на живот.Сега е късно.Ислямът тази зараза е навсякъде.

50

Анонимен

преди 6 години

До БайНикой не може да наложи демокрация на хора, които доброволно искат да са роби и се радват на този си избор. Като русоробите например.

49

Бай

преди 6 години

Тия са като американците, налагат си исляма където и да отидат. Американците пък демокрацията. Съжалявам, но и двете не са желани навсякъде.

48

Анонимен

преди 6 години

Че те са също като българските русофили. И те мразят евреите и останалите християни, които не са православни. Не виждам разлика между тях и тези в статията. И едните и другите са фанатици.

47

Анонимен

преди 6 години

Ne moga da razbera ot policiata spiat li ili oficialno se tolerira propaganda na isliam. Tozi Jasterb otdavna triabva da e na toplo. Az pak moga da mu obiasnia, che pred Leo2 vsichki sa ravni ili se izravniavat:))) S goliam kef shte podkaram tankove prez smradlivite vi kloaki, narecheni gradove. Bog shte mi prosti! Kak e, Jastreb????

46

Анонимен

преди 6 години

Европейските либерасти най-накрая се усетиха, че исляма не е релгия, а модел за устройство и управление държавата. Моделът е - насилие в семейството+ насилие спрямо неизповядващите исляма. Сравнете какво са правили пророците Христос и Мохамед през живота си и ще рззберете основата надвете религии - едната е любов, другата е чисто насилие. Единия вика- прости им, другия вика- избийте неверниците и им вземете жените и го прави през целия си живот.Последователите му, също. Честт на гостоприемните

45

Анонимен

преди 6 години

Много ми е интересно кому са нужни жамиите в Германия и кой плаща

44

Баба Гуси

преди 6 години

Оох бабини златни, ама защо така с лошо бре? Защо с омраза? Елате баби аз да ви науча на любов. Елате да видите ние със семинаристчетата каква любов въртим в християнските храмове.