13

Шопо

преди 6 години

Както казва Жорж Ганчев : Ние сме един малък,но много *** народ...

12

Do 17

преди 6 години

А тен Асан като те измами миналия месец, защо опищя орталъка, че са те измамили?! Много бързо забрави, че всички хора могат в един момент да са балами и да се подлъжат.

11

Анонимен

преди 6 години

Честно ? Гадно ми е за жената ама да се оправят ! Тези неща се тръбят ВСЕКИ ДЕН , ВСЕКИ ДЕН и все още има балами да дават ..ами като има ще има и такива дето вземат! Аре стига сте ни занимавали с глупави бабички ! Пък да ми се обиди който си иска ...писна ми ве , всеки ден едно и също в продължение на ГОДИНИ ..*** да си мааму стара ще си разбрал 100 пъти да не кажа 1000 пъти !

10

aнониимишку

преди 6 години

Няма престъпление или измама в България, в която да не е замесен настоящ, бивш или бъдещ полицай. Говоря за тези с над 5000лв щета за жертвата. И не съм срещал човек, който да може да ме убеди в обратното.

9

До 13

преди 6 години

Изобщо не си наясно с измамите. Чак когато ти се случи и на теб, може би ще ти просветне. Всеки може да бъде измамен, особено тези дето си мислят,ч е тях никой не може да ги измами и се присмиват на другите, докато и на тях не им се случи.

8

Анонимен

преди 6 години

"Ако само знаеше колко млади хора се лъжат по подобни схеми, щеше да потънеш в земята от срам"Защо да се срамувам пък аз...както казах и по долу държавата, ако сложи предупредителни съобщения между рекламите, пред банкоматите, спирките и градските транспорти...па може и младите да се възползват от тях:-)

7

До 8

преди 6 години

Ако само знаеше колко млади хора се лъжат по подобни схеми, щеше да потънеш в земята от срам.

6

:-)

преди 6 години

"Аз моля мас медиите да не ни занимават повече с подобни случаи. Досадно е ."Еми да, досадно е да чуеш колко прости хора има в България. Ако на тия бабки децата или внуците им искаха пари...щяха да кажат "немам бабо я не знаеш ли колко пенсийка зимам":-) :-) :-)

5

--

преди 6 години

... При най-малките съмнения за организиране и извършване на телефонна измама да занесат бижутата и парите в най-близкото полицейско управление.

4

Съвет

преди 6 години

Аз моля мас медиите да не ни занимават повече с подобни случаи. Досадно е .

3

б

преди 6 години

награда да им дават че ни показват колко *** народ сме.

2

Анонимен

преди 6 години

Стига бе пак ли...абе в Турция между рекламите пускат и каму спотове (предупредителни държавни съобщения), където викат, че никой полицай, прокорор, съдия или държавен служител няма право да иска пари от теб...същите предупреждения ги лепът и до банкоматите и по спирки съм виждал...Има ефект от много време не сме чули такава новина тук! Държавата да направи нещо и там вече драхти.

1

nemam nervi

преди 6 години

Според мен ,телевизионните медии вместо да рекламират търкането на билетчета,да разясняват на хората подобни ситуации