26

тя

преди 6 години

Брадатият кмет на кр. поляна - вън от кметството! Неговата заплата е от нашите данъци , не от ромите и ние трябва да управляваме квартала , щом той неможе!

25

Анонимен

преди 6 години

Йорданке , 2019 си я заври отзад! Подай си оставката - незабавно!

24

Анонимен

преди 6 години

Няма да чакаме повече нито ден , камо ли години?!

23

тя

преди 6 години

Йорданке , ако живееш като мене на първа линия ,непосредствено срещу виет. общ. ще намериш начин да ги разкараш за 24 часа , а нас ни тероризират повече от 30 години! Остаряхме с тия роми!

22

тя

преди 6 години

Виетнамските общежития са пълни с хора /роми / от провинцията и много лесно могат да се освободят тези сгразди изградени с азбест , който след дългата експлотация /над 30 години/ е изключително токсичен!

21

ФПЧ в София

преди 6 години

Как според фандъкова колите замърсявали София - като вдигали ФПЧ от неизмитите улици, както го правят и вятъра, велосипедите, тролеите, трамваите, пешеходците, ....

20

Анонимен

преди 6 години

За тази нещастница трябва само едно, да се влезе в Столична община и се метне през прозореца. То бива крадене и некачествени ремонти но прекали! 1.3 милиарда е бюджета на общината, а какво е се е променило? В Младост няма паркинги, но всяко петънце се застроява. Кой даде толкова години разрешения? Тая *** и бившата кметица. Всичко е за пари! В София трябва да се направят няколко подземни и надземни паркинги, но не би.

19

Анонимен

преди 6 години

Това жив//отно натресено ни като кмет е маша в ръцете на Боко Тиквоко и гербаджиите от СО. Проглушиха ушите за замърсяване на въздуха през съудените дни като акцентираха върху колите. А тази крадла не е мила София от месеци, строи се без да мисли, че е презастроено, три блока си построи в Малинова долина за 10.8 милиона лева, на съпруга си клиника за 30 милиона. И за да дере още пари ще налага нови данъци и такси върху колите. За да крадат още. А кой ще спре миганите да горят всякакви ***?

18

Анонимен

преди 6 години

Проблемът не са сградите, а манталитетът, хората, които дават лице на тези сгради. Местенето на ромите от едно място на друго просто обслужва чергарския им начин на живот. Промяната на манталитета е друга бира. За да се случи, преди това трябва да е имало събития, които да доведат до очовечаване и да породят у ромската общност съответните цивилизационни емоции.

17

Анонимен

преди 6 години

Тая некадърница съсипа цялата провинция за да се строи само у София и София пак е на последно място у целия ЕС.

16

ФПЧ в София

преди 6 години

Обем на замърсяването с ФПЧ зададени спрямо максимално допустимите норми.През студените дни на декември и януари - от отопление с твърдо гориво, около 5-6 пъти максималните нормиПрез цялата година:- от неизмитите улици - замърсяване около 60% от максималните норми- от двигателите на МПС - около 30% от максимално допустимите нормиПрез май, юни, юли, август и септември замърсяването е в нормите. През декември и януари дела на МПС е около 5-6% в общото замърсяване, но Фандъкова се бори с МПС.

15

Анонимен

преди 6 години

София е най-голямата *** от всички европейски столици. Факт !

14

Анонимен

преди 6 години

Е като ги премахнат, кой ще ги избира.Да не са луди случайно.

13

Анонимен

преди 6 години

Писна ми от манипулациите на Фандъкова. Примерно за замърсяването в София и Фините прахови частици (ФПЧ) има изследване правено по поръчка на Столичната община и въпреки, че резултатите са показани доста манипулативно в стил ГЕРБ, пак се вижда, че колите не са основен замърсител в София. През декември и януари, когато замърсяването е 5-6 пъти над нормите, то почти изцяло се дължи на отоплението с какво ли не. През лятото, когато е в нормите, неизмитите улици са основния замърсител, а колите не.

12

Анонимен

преди 6 години

Глупости, не желаят да ги премахнат, когато ги настаняваха бяха скорострелни, превърнаха прекрасен квартал в гето , нарочно и целенасочено , чакъров трябва да си подаде оставка веднага

11

extremist

преди 6 години

ФАНДАКОВА , ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВАС

10

Анонимен

преди 6 години

Имаме си ний кметицатиха, корумпирана женица,От 'де намери Боцко да я турибарабар със селските потури!

9

Анонимен

преди 6 години

Ха ха ха!!!!Демек трайте до 19г а след това????Същото!Хора управляващите които постоянно ви лъжат а вие постоянно избиратв ви лъжат нагло но явно сте доволни!Така че не ривете!

8

Анонимен

преди 6 години

Тая 2019 г. няма да е кметица лъже и маже и не и пука . Ден да мине самун да загине и повече да крадеме, туй им е принципа.

7

Да

преди 6 години

Събаряй всичкото ром!