50

Анонимен

преди 7 години

Само един Панов остана да се бори с мафията, включваща Кой, байхой, ***, ровч, свинаря, цацата итн. Народа е приспан и в *** ..наврян. Румъния отлетя на светлинни години. Вървим смело към Африка.

49

Анонимен

преди 7 години

Евала , свестен президент най-сетне

48

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 15То лено да плашиш с протести, ама този път КОЙ ще ги плати? СпонсорЪт май стисна кесията?

47

Анонимен

преди 7 години

Сладка е властта, но я изпуснахте, паважни гевезета! Сега риете и ревете, но от това нищо няма да излезе, защото не сте в час и на никой не му пука за вашите мераци. Голямо забавление, нищо повече.

46

Анонимен

преди 7 години

Много активна е агнешката гилдия днес! Ясна е целта, но и за простия стана кристално видимо старанието на всички да хвърлят горещия картоф в ръцете на президента. Едни искат той да разпределя мажоритарните избирателни райони, друг го праща да разследва кирливите ризи на съдебната система .... Ами ние, които чакаме от тази система правосъдие остава да поискаме да ги уволнят всички до един и с конкурс всеки да си защити правото да правораздава! Смърдите бе! Засрамете се!

45

gadev

преди 7 години

Панов едва ли си е мислил че льотчика ще тръгне срещу КОЙ, целта беше именно в това - Радев открито да застане зад мафията.

44

Анонимен

преди 7 години

Панов естествено е прав. #Кой явно налапа и президента.

43

9689

преди 7 години

Господин Президент,а поведението на овощаря-назначен от мутрата?

42

Анонимен

преди 7 години

Решението на всички проблеми е едно-съгласно принципа"За каквото и да ти приказват-става дума за пари"!Пари трябва да се дават като кредит от банката,който се изплаща от държавата на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ СЛЕД ДОКАЗАНО ДОБРЕ СВЪРШЕНА РАБОТА"! В началото министрите и депутатите поемат ясни и точно измеряеми ангажименти,до края на мандата живеят от банкови заеми и в края на мандата се отчитат!На база изпълнението на ангажиментите НОВОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ разрешава частично или пълно погасяване на заемите!

41

Туй Суверена

преди 7 години

Като чуе Генерал и се подмокря. Какъвто Суверена, Такъв и Президента.Всеки народ си заслужава съдбата -- ще го търпим този лигльо още 4-5 години.

40

Туй Радев

преди 7 години

Единственото което може да бъде е възпитател в трудово възпитателно училище.Там да изявява модулираните си речи -- с повишаване и понижаване на тона.Тъжното е, че той е живото доказателство, колко посредствен е висшия ни военен състав.

39

статистика

преди 7 години

СЛАВА,СЛАВА НА ГЕНЕРАЛ РАДЕВ И ВЛАДИМИР ПУТИН ДРУГОТО Е ЛЕШИ ПОМНЕТЕ!

38

Огнян Минчев-цитат

преди 7 години

Ако президентът Радев не се заеме сериозно с процеса на своето политическо самообразование в позицията на държавен глава, ако продължава да бърка познанията за политиката с ирационалните митологии, характеризиращи колективната некомпетентност на издигналата го на този пост партия БСП, ще му бъде трудно да се ориентира в своите задължения, за които той и без друго е твърде неподготвен.

37

Анонимен

преди 7 години

Ейййййй, кажи ми как, къде, чрез кой да се запиша за заплата от Русия и БСП, поне да изкарам някой лев, като изказвам мнението си!

36

Българин

преди 7 години

До 19: Има Правен съвет при президента и негов председате е "проф." Емилия Друмева, жена на Христо Друмев - агент на ДС с 30 годишен стаж. Така че, има кой да го "съветва".

35

Васил

преди 7 години

До АнонименГлупости са според вас. Как може да отидеш на среща със сънародниците ни в Босилеград и да имаш за преводач сърбин? Толкова и ще направи вицепрезидентът Йотова нещо за тях от страна на държавата ни-Сигурно сте дежурен тази вечер, за да защитавате любимата ви БСП.

34

Васил

преди 7 години

Извинете, не можах да довърша коментара, който е по-долу. А сега тези поръчкови медии са се настървили срещу Лозан Панов, за да защитят неспособния г-н Цацаров, който за почти 5 години като главен прокурор нямя осъден нито един корумпиран политик, магистрат, съмнителен червен бизнесменЦацаров трябва да се разследва и за участието му в преврата от БСП и ДПС в Костинбродската афепа.

33

БАБА КУНА

преди 7 години

РАДЕВ АКО ЗЕ ТЕБ ПОВЕДЕНИЕТО НА ЛОЗАН ПАНОВ Е СМУЩАВАЩО, ТО ПОВЕДЕНИЕТО НА ЦАЦАРОВ БИ ТРЯБВАЛО ДА ГО ВИЖДАШ КАТО ПРЕСТЪПНО. САМО НЕ СЕ ОГЪВАЙ НА БАЙ *** И НА ПЕЕВСКИ "КОЙ"!

32

Анонимен

преди 7 години

Колко *** коментари на неинформирани платени ***! Да сте чували за разделение на властите? Или покрай бойко, който се меси навсякъде, забравихте за основния принцип на демокрацията - разделени и независими одна от друга власти. Няма как Президентът да решава спорове в съдебната система, изключено е! Няма такива правомощия. И позицията му е изцяло правилна и коректна!

31

Анонимен

преди 7 години

Глупости пишеш, Василе, имаше отразено посещението на Вицепрезидента във всички медии. Какво точно е направила за хората там? Със сигурност повече от това, което си направил ти!