13

анонимен

преди 6 години

Тази топлофикация няма ли да каже кога ще пусне топлата вода.Мошеници.само лъжат и обират хората.

12

ицо

преди 7 години

Пълен бълвоч са тия писания-при нас също няма,а не сме от описаните.Едва ли не благодарности трябва да изкажем на скапаната топлофикация и всички сърдити лелки и *** работещи там.

11

младост3

преди 7 години

Глупости вода няма а блока не е от описаните... да я пускат утре, че...

10

Анонимен

преди 7 години

На нас в Гео Милев ни пуснат аз водата 3 дни по-рано което си е оферта.

9

месара

преди 7 години

ура , честито на печелившите - обаче отворете широко портфейлите , все пак някой трябва да плати за " неуморният " труд на топлофикация ! :)

8

пак до 5

преди 7 години

Гражданите са се къпели всяка седмица, в градската баня. това важи и за предосманския период, и за османския, и за по-голямата част от хората, живели след 1878 г.Изключенията никак не са малко и се отнасят не само до богатите градски домове и жил.кооперации,в които е имало домашни бани.В едно голямо село в Кюстендилско има вана,донесена от Франция преди повече от 80 години.Синът на това семейство е бил студент във Франция и завършвайки, си донесъл вана.Съвсем не е бил единственият такъв случай

7

Fake news

преди 7 години

Според най-новите медицински изследвания, публикувани в авторитетни списания, къпането е вредно! Измиват се естествените мазнини на кожата.

6

До 5

преди 7 години

Различно.Някои са били къпани само два пъти - след раждането си и след смъртта си. повечето са се къпали и в навечерието на сватбата си. Иначе - лятно време на реката.Там, където е имало минерални води, са се къпали много често, защото са си носили топла вода у дома и нерядко са я използвали всяка вечер за лична хигиена. На места се помни, че на чешмите с топла вода,които били по улиците, майките всяка вечер къпели децата си, през топлия сезон.Има запазени и средновековни къщи с домашни бани

5

Анонимен

преди 7 години

Стига с тази топла вода! Когато нямаше топлофикация в София с какво се заплакваха вшите баби и дедовци?

4

Анонимен

преди 7 години

Ами който не може да изкара две седмици да си купи бойлер. Има хиляди модели и не са скъпи. Ама нали трябва да се мрънка.Иначе следващата зима като ви дойдат сметките за парно, гледайте да не се озъбите много.

3

Анонимен

преди 7 години

Прекалено много се истеризира с темата за топлата вода. Всяка година се спира за десетина дни, защото трябва да се извърши профилактика на съоръженията, както и ремонти по топлопроводите. Това няма как да стане без изключване на мощностите.

2

Анонимен

преди 7 години

Браво на Топлофикация. Спазиха сроковете.

1

шматка

преди 7 години

Тез най после ще се изкъпятУмириСаха се