9

Анонимен

преди 7 години

корпулентните фигури, които ме представляват, които запълват екраните , които са ЛИЦЕ на България са основният й проблем.когато една такава фигура,ама фигура не човек, си сложи подписа под документ да ме обрича мен и теб на мизерия,тази ФИГУРА не знае моето и твое име но ти аз СМЕ АТАКУВАНИ ЯРОСТНО ВСЕКИДНЕВНО С НЕЙНОТО ИМЕ И ОБРАЗ.В "нейно име" И тия духовни лица, които припяват на въпросните фигури , ще ми говорят за ВЯРА. С "неговото име" но като дълг за милиарди , разбирате ли лъжата?

8

Анонимен

преди 7 години

..духовни лица))) барабар с политици това като да сложиш вампир за главен лекар в хематологията.нищо ново под слънцето от има няма неколко хиляди години.

7

Анонимен

преди 7 години

До 16Що коментираш преди да са ти подействали лекараствата?

6

222

преди 7 години

На първо време-нещо като китайска стена.След това инвестиции в Африка-нещо като неоколониализъм.Крумови закони за трафиканти,финансиранеи техни организации,подпомагане на християнската църква!

5

Анонимен

преди 7 години

киф,лата-- нито от религия нито от тероризъм разбира още по малко от демокрация . Да се изказа по това което знае- Как да крадем като комунисти

4

Додо

преди 7 години

Докога ще наричате исляма със заблуждаващия, измислен от толераcти и рептили термин "Тероризъм"?? За да се справи нашата цивилизация с проблема "ислям", първото нещо е този проблем ясно да се идентифицира и окачестви в детайли - а именно, че исляма води война с "неверниците" по цял свят и няма да престане до пълната си победа! Смешни определения-пушечни завеси от рода на "Амок", "Тероризъм", "Ама чакайте, той грешно е прочел Корана", и т.н. безумия само налагат изпиране на мозъци и още ислям!

3

Анонимен

преди 7 години

2 месеца от новото правителство и вече ми в втръсна. ...национализация на имотите...Масларова има десетки хиляди декари в Добруджа. .. нейни...нашите деди за Масларова и Христо Бисеров ли са се били

2

Анонимен

преди 7 години

А вместо терористи, могат да станат комунисти! Имат мозъчния потенциал за това.

1

Мучачос

преди 7 години

Защо не бяхте загрижени за децата и родителите им,когато създадохте мутрите,пирамидите,заменките и организираната червена мафия при раздържавяването и обезкостяването на България?