8

тя

преди 7 години

УЧИТЕЛКАТА ДА БЪДЕ ВЪРНАТА НА РАБОТА - НЕЗАБАВНО! Този , който я е уволнил да й се извини!

7

тя

преди 7 години

За всичко са " виновни" учителите! Не може един човек едновремено и вътре и вън/двороа/ на училището да е до 30 деца!Просто трябва някой да го отнесе и най- лесно е да се посочи учител! Затова младите ще бягат от тая професия - неплатена , а отговаряш за всичко!

6

къде са синдикатит

преди 7 години

Няма ли учителски синдикати за да защитят учителката?! Утре ще търсите учители но никой няма да иска да я работи тази работа! Учителката не е звероукротител! Психическият тормоз на който са подложени хората в професията е извън всякакви граници! Няма гилдия, която да е подлагана толкова системни гаври!

5

Калина до 5

преди 7 години

:))) ще рече, че работещите по статията (както са наричани тук) по време на уроците по български език ( а и по журналистика) някъде са се млатели с бутилки шампанско, което е довело до дълбоки интелектуални траМви!

4

бай Иван

преди 7 години

По голяма тъпотия не съм чувал.Учителката как може да предположи,че в тревата има бутилка,за която ще се сбият децата.Инцидента може да стане за секунди.Директора да се уволни,защото е нарушил вътрешният ред,в училището ,за това,че е допуснал в училището да се внася алкохол.Сега учителката следва да заведе дело,при което ще си получи заплатите за периода,когато неоснователно е била уволнена.Отделно директора да заплати от джоба си,за нанесени психически,стресиращи травми на учителката.

3

Анонимен

преди 7 години

Кой и защо уволни учителката-да му се потърси отговорност от ОТГОВОРНИТЕ ИНСТАНЦИИ?!

2

Евроиздуханяк

преди 7 години

споко бе, и през комунизма първокласниците се млатиха с бутулки от шампанско Искра, ама партията покриваше инцидентите.

1

Анонимен

преди 7 години

И кво ся... учителката виновна за 5 неща:1.Не е държала целия клас са ръцете.2.Не е сложила белезници на ръцете на децата.3.Не е била Спайдърмен, за да предотврати удара.4.Не е възпитавала тя децата от самото им раждане.5.Не е чистила двора.