11

Анонимен

преди 6 години

А междуврееменно европейските "лидери" като Меркел и Макрон са заети да се дървят на Путин.

10

Анонимен

преди 6 години

Произвеждат евтино в Китай и продават скъпо в САЩ. Обират парите на глупаците.

9

Striker

преди 6 години

Пълни инсинуации! Мужикистан(т.нар. Расия) е с най-печелившите компании. Там освен бомби, ***, водка, нефт и дРвен матРял, друго не се произвежда, но имат най-богатото джудже-президент и най-бедния и Т-ЪП народ.

8

Анонимен

преди 6 години

Когато има хора готови да плащат скъпите измислици на Ейпъл,естествено ще е така.

7

Анонимен

преди 6 години

Компаниите печеливши, а държавата с огромни дългове. Излиза, че структурите са изградени така, че да помагат на корпорациите. Всички държави дължат пари на някого. На кого? Ако дължаха на някого то щеше да има държави с голям излишък. Което означава, че определени субекти се явяват по-властни от всички държави.

6

Solar Power

преди 6 години

До БългаринаНямат си защото САЩ забиха трън отзад на Европа с Великобритания. А тя винаги си е била шпионин на америка.

5

Българина

преди 6 години

Ами еропейските концерни си нямат 800 военни бази по света, нямат си цру което да подслушва цялата конкуренция и правителства, и си нямат частен фед, койтонда ги помпи безконтролно когато са на зор.... Сащ махнаха робството но го изнесоха по света. Всички сме им роби по някакъв начин

4

Анонимен

преди 6 години

Нищо не се казва за великия безаналогов БРИКС

3

99

преди 6 години

Егати глупавата статия..

2

Анонимен

преди 6 години

Печалбите са хубаво нещо, но структурата на бизнеса в САЩ буди сериозни опасения за бъдещето на тази суперикономика. Китайците идват. И ще ударят основно Щатите, защото позициите на еврокомпаниите в индустриалния сектор са просто непревземаеми, докато Епъл е с глава на пангара, софтуерният бизнес мощно изтича навън, надуването на финансови балони е на път да предизвика сериозни белодробни проблеми и надувачите...Не разбирам фанфарите в тази статия!

1

Ха-ха-ха

преди 6 години

ето кой кого храни - ние, цяла Европа храни американците, даже им помага във всички грабителски войни които те водят по светаХа подпишете сега и Трансатлантическото споразумение, че хептен да им напълним гушите.