18

Анонимен

преди 6 години

Тези двамата изобщото не са един за друг гришо е по добре да е с мария щарапова ,е вече те двамата са бяха подходящи един за друг,

17

Стефанов

преди 7 години

До Ето ДОБРАТА новина - Не разбирам на какво се радваш - Мразиш ли Гришо? Нещо завиждаш ли му? Той ти е кръвен враг? Или конкурент в нещо?

16

дедовия

преди 7 години

Нещо не му достига да е шампион,това е по-важното!Играе непостоянно.Само жени са му в главата,не е концентриран и улегнал.Характера му е малко ексцентричен.Това и жените го надушват и бягат от дечкото...

15

Анонимен

преди 7 години

Много му е малък. Тънко ги. Затова бягат.

14

ГАДОРЯН

преди 7 години

Истинските тенесисти са Агаси, Сампрас, Макенроу , Джокович и най най Федерер. Това е положението.

13

Хитър Петър

преди 7 години

Гришо, осъди ги за лъжа и клевета всички медии дето те мачкат и ще спрат с лъжите за връзките ти. Начукай им го здраво да ги заболи.

12

до Македон

преди 7 години

Ко ти пука веееееееее, нали Надал и Федерер са македонци, не ни дразни!

11

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Целта е с тези...лъжи,Гришо да бъде...разконцентриран за следващия...турнир и най...много да стигне до втория кръг.Не че иначе няма да е пак...там,но ги е...страх спецовете и вземат...мерки.

10

Анонимен

преди 7 години

оди се научи да пишеш,Ве шиптър!

9

MAKEDON

преди 7 години

Ajde ...citate vie ili ne be......ami toj mu objasnuva na ANGLICANITE TAKA I TAKA e RABOTATA a vas Bolgarite ne ve spomnva nikade........

8

Дедо Милен

преди 7 години

Стига сте занимавали хората с този Гришо! Аман, от сутрин до вечер - всякаш слънцето се върти около него... Българска работа - дай им на бУлгарите да гледат Биг Брадър и да научат някоя клюка за "Гришо"!!!

7

Спеца

преди 7 години

Щом жената може да ражда няма проблем с възрастовата разлика , само да се обичат!Биологично е по-добре даже жената да е по-голямата!Виж при Макрон е бедствено положение , което говори че той е ***!

6

Анонимен

преди 7 години

Тя е на 38 той на 25... Няма бъдеще... За нея. Беше хубава пофръцка се. С възрастта приказката свършва. Тя е родена 1978. Той не е бил замислен при падането на берлинската стена. Роден е 1991 година

5

Анонимен

преди 7 години

Intrigata nikoga niama dobri namereniya.Kakto i blyaskavite pohvali ot"priateli"

4

ха ха

преди 7 години

Ами нали вие сами ги измисляте тия новини бе *** .

3

дрижо

преди 7 години

стига сте лъгали. николчето си дземала малко отпуска да сгъне двама трима сърни коцкари вие го обърнахте на раздяла. ако искате да знаете и ат не стоях със скръстени ръце. освен че го поех два три пъти от номер 300 и кусур в ранклистата по време на демото с машенка тя ме нацепи отзадзе с убимия *** он. и аз не съм капо дето се вика.

2

Анонимен

преди 7 години

Преместих си ... Бирата! :-) :-)

1

Анонимен

преди 7 години

Ае на никой не му пука за вас двамата!