13

Активист на БКП

преди 7 години

Ваньо Танов и Мишо Бирата и те така...

12

Любен

преди 7 години

Еми 20 годишната компаньонка, му е сипала каквото трябва по нареждане от Център ГЕРБ........

11

bolbov

преди 7 години

Всички бърка ли в кацат а с мед/касата с парите/ но не отчели пред ББ както следва задължително получават внезапен масиран инфаркт.

10

мамата

преди 7 години

А бе няма ли и за тиквата да прочетем такава печална вест? Корав човек излезе каратистаняма да умре скоро. Дано някой го изпращи в китарата.Иначе няма отърване.

9

д-р Дрее

преди 7 години

Напрежението в професията си каза думата. Бог да го прости човека, но щом е бил намерен във вилата си край Велинград . Вероятно ще е прекалил с водата.

8

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Топ лекар да не знае и да не...предвиди състоянието си и да не вземе...превантивни мерки.Легнал и си...отишъл.Някак странно ми се вижда това.Не намеквам...нищо,но странностите в епохата на Тиквата с тези които са били...свързани с него,са...често явление.

7

Анонимен

преди 7 години

Лека му пръст! Накрая се изложи доста и май точно това го довърши.

6

Валери Герасимов

преди 7 години

Човека беше джентълмен! Помогнал е на толкова много хора, направил е толкова много,че коментарите Ви са меко казано смешни! Вечна памет господин Генерал!!!

5

Анонимен

преди 7 години

Много станаха инфарктите ,Мишо бирата, ало Ваньо сега този бамбор,все пак е сезона на тиквите

4

анонимен

преди 7 години

МАСИВНИТЕ КРАЖБИ ПРИЧИНЯВАТ И МАСИВНИ ИНФАРКТИ

3

Анонимен

преди 7 години

Не съм от защитниците на Тиквата но подпухнало лице говори за проблеми на сърдечно-съдовата система. Човекът е имал и наднормено тегло.

2

Анонимен

преди 7 години

Напоследък около него се развихриха някакви истории, свързани с много пари, а при такива случай много често човек си отива от... естествена смърт. Както беше и с Ваньо Танов, само че на него дори и аутопсия не му направиха, а някак набързо го погребаха.

1

Я гледай....

преди 7 години

Боже ,аз мислех че болестите познават лекарите , а то не било така.