6

Анонимен

преди 7 години

БЪДЕЩИТЕ МАГИСТРАЛКИ

5

Анонимен

преди 7 години

Родител отговорност *** на пътя няма там нее виновен ни инструкор ни изпитващ те са гледали след като сее махнал оттам отговорноста отива или на родителя или на самия шофиор тои мисли с главата ако не за себе си то за околните никои друг нее виновен затова седнеш ли в кола забравяш друго стрес проблем яд докато караш това не те интересува преодолееш ли това няма тия ядове

4

До 4

преди 7 години

Седни си, слаб 2.

3

Анонимен

преди 7 години

До 2к заплатаСкоро един като тебе се оплаква,че завършил Международни отношения,но не могъл да си намери работа-не го вземали,защото не знае чужд език.Сега работи като охранител,на една измекярска фирма,а през свободното си време разкарва сладки с една баничарка!Иначе не е лошо момчето,ама завършило спортно-орче! Та и той така викал:1,2,3,4,............12,ама защо е викал и той май не може да обясни!

2

2к заплата

преди 7 години

Нека да се веселят, и аз се веселих 2009, кючеци, зурни, разгул... А вие си лалайте! Младите ще си живеят, ще пият, щенсе бият, ще правят секс...а после и пари, а вие ще си пишете тука и ще пиете евтина ракия.

1

Анонимен

преди 7 години

"1, 2, 3... 12! Но опасностите на пътя дебнат!"-Сега следва 13,14, 15 и 16 , за някой 17 18 19 20 ................. кючеци всеки ден в студентски град и папане на гърба на мама и тати да станем Менежери които или продават *** на женския пазар или емигрират или живеят на гърба на родителите си после това е вузовете трябва да се намалят наполовина за сметка на техникумите.