74

Анонимен

преди 6 години

Чудя се как така парададжиите хем не могат да се размножават, хем стават повече.Може би защото са много във властта...

73

Анонимен

преди 6 години

Много са плъзнали, превъзпитанието ще бъде сурово, а то се задава с края на разрушителната ера на глобалистолиберастите.

72

Дискриминиран

преди 6 години

Кога най-после ще има парад на хетеросексуалните?

71

МАЙНА

преди 6 години

Диагнози сте извратени *** , само лабут за вас.

70

човек

преди 6 години

До днес,бг. Не ви ли е срам и вие да правите с тази публикация пропаганда на извращенията? В крак с ,,модата" сте, няма що.

69

РОССИЯ

преди 6 години

кои ще ви дари 1 лв да му излезе една цира на члена като се пукне да стават две

68

Тинев

преди 6 години

Тояги и камъни нямате ли в София?

67

Категоричен

преди 6 години

За *Х*У*Й* парада пригответе запъртъци, развалени картофи ....... пък и нещо по-сериозно няма да е излишно.

66

Анонимен

преди 6 години

OT PARADA PRAVO V ADA IZR*ODI NEZEMNI

65

Анонимен

преди 6 години

тези станаха като другите "дискриминирани", дето си мислят, че някой друг трябва да им плаща масрафа - за циг.а..ни..те говоря...

64

упс...

преди 6 години

От една страна, "членовете" на ЛГТБ-то ненавиждат всичко междуполово под графата - Традиционо!?От друга страна отправят апел за финансова подкрепа на гей парада към същите онези които ненавиждат!Е, па туй си е цинизъм на квадрат, при положение, че в ЛГТБ обществото има доста багати "членове"!Пари за Мерзост не давам!

63

42. А който съблазни

преди 6 години

42. А който съблазни едного от тия малките, които вярват в Мене, за него е по-добре, ако му надянат воденичен камък на шията и го хвърлят в морето.ПОЛИТИЦИТЕ ПРИЕХА ЗАКОНА И СЕГА ЩЕ СИ НОСЯТ ПОСЛЕДСТВИЯТА. ВИЖТЕ СТАТИСТИКА ЗА ДЕЦАТА ОСИНОВЕНИ ОТ ГЕЙ ДВОЙКИ.

62

Анонимен

преди 6 години

Само чакам и реклама по бтв и нова да пуснат за DNS дарения .Може клип с деца от един и същи пол се държат за ръце и се разхождат в парк си играят на черно бял фон и изведнъж дълбок мъжки глас казва "любовта няма пол. Еднакви в различието , дари смс помогни на софия прайд ''

61

Лука 17:2: За него б

преди 6 години

СТАТИСТИКАТА ВЕЧЕ ДОКАЗА, ЧЕ ОСИНОВЯВАНЕТО НА ДЕЦА ОТ ГЕЙ ДВОЙКИ ГИ УВРЕЖДА.Лука 17:2:За него би било по-добре да му окачат воденичен камък на шията и да го хвърлят в морето, отколкото да изкуши някого от тези малките да съгреши.

60

некрофилия

преди 6 години

парад на НЕКРОФИЛИТЕ И ПЕДОФИЛИТЕ ще има ли?Ей, тия дете се усмихват ... за тях Христос е подготвил специално място в АДА!!!Кой прие закона за осиновяване на деца от гейове? Видяхте ли статистиката? Повече от 80% от децата на гей двойките стават също обратни!!!ТОВА, ЧЕ НЕ ВЯРВАШ В БОГ НЯМА ДА ТЕ СПАСИ

59

им

преди 6 години

кажете имената и фамилиите на хората от снимката

58

до 67

преди 6 години

Нарича се прайд щото начело на прайда ще е Евгени Минчев - Паркетния лъв.

57

ре

преди 6 години

резултатите показват, че осиновените от гей двойки деца стават също обратни. статистиката показва, че това се случва с над 80%.Иисус казва: "Горко на тези, които изкушават и развращават най-малките. За тях по-добре да си сложат воденичен камък на врата и да се хвърлят във водната безна"

56

bot

преди 6 години

от кога ботове пишат статии в този портал?

55

Петър Иванов

преди 6 години

До Анонименpride : гордост, горделивост, надменност, високомерие