8

Анонимен

преди 6 години

Днес.бг Що триете коментарите бее? Повечето хора влизат в тоя сайт само заради коментарите. А вие със триенето на коментари само ще губите потребители, аз съм един от тях. Арее ЧАО!

7

Анонимен

преди 6 години

Тон месо от едър рогат *** означава цифром и словом 2(две) телета. Толкова отиват зян на всяка турска сватба в региона. Изобщо не е сигурно, че е било за продажба.

6

Анонимен

преди 6 години

Най-вероятно е било за продан, тон месо рядко би било за лична употреба по това време на годината.Ама не си е платил където трябва... ядем 20 годишно замразено, та тук какъв ли му е проблема... прекалено е прясно?

5

Анонимен

преди 6 години

сега полиция ще си организира банкети до края на годината с плячката

4

дядо Пенс

преди 6 години

До ПенсионерЗа да е по-скъпичко,наборе !

3

Пенсионер

преди 6 години

Кото бивш инспектор от БАБХ не разбирам къде е проблема.За собствена комсумация може да си го заколи в къщи. Ако е за продажба трябва да е заклано в кланица , и да се продава сомо в регистриран обект по ЗХ , и да се придружава с всички ветеринарни документи по ЗВМД.

2

Един от Северозапада

преди 6 години

Да, 1 напълно прав! Затрихме си сами селско стопанство и индустрия, и сега към нас тече рога на изобилието, от всякъде, а ние щракаме с пръсти! Само едно се чудя-баба и дядо едно време, като не са гледали прасето и телето в стерилни като хирургически блок кочини, според ЕС изискванията, като са яли кривите краставици , как ли са оцелели???

1

реалист

преди 6 години

Само дълбокозамразено американско месо от луди крави за вас !....с изтекъл срок на годност преопаковано - прескочило нормите с помоща на посланника