96

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен

95

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че ще я заобичат - затвориха си пазарите за турски стоки и започнаха да се пазарят както трябва като им продават каквото и да било. Смучат ги като гладен ром варен шельмен и ердо нищо не може да направи ;)

94

осман

преди 7 години

как да не ги заобичат.след като ги правят щастливи!сделката между русия и турция е най-важната сделка на 21 век.новият баланс на силите в света .тази сделка е основата на многополюсния свят.обама като стана президент първи дойде в турция.слаб президент беше.дано поне тръмп малко да прилича на великия рейгън..

93

Анонимен

преди 7 години

Бий за да те обичат.

92

Анонимен

преди 7 години

Те турците освен при Галиполи други победи май нямат. Да не бъркам името само.

91

Анонимен

преди 7 години

Ако не са били англичаните и французите, българската войска е щяла да влезе в Истанбул.

90

Бай Хой

преди 7 години

Забрави Одрин приятелю, и там са яли здрав бой турците.

89

Анонимен

преди 7 години

До един там - те рускините лягат със вси4ко ако ще и да лае след като знаят какви спиртосани роби са им мужиците....

88

Анонимен

преди 7 години

тези двама гея сега пак ли се оби4ат

87

Анонимен

преди 7 години

Руснака е ниша т.в.а.р колкото по го биеш толкова пове4е те оби4а

86

Do debila 124

преди 7 години

Да и се казвам митко ,то за туй сум неграмотно

85

Анонимен

преди 7 години

До bulgaricus bacilicusТъпунгелче, пише се Bacillus bulgaricus, може и Bacterium bulgariсum. Ти си турче, нали? Вие сте си слабограмотни. Остани с мечтите си да целуваш!

84

№117 съм

преди 7 години

До Анонимен 120Да, така е, но нещо да съм споменал за комунисти? Нито Собйески, нито Влад Цепеш - Дракула, нито Андреа Дориа, нито Ушаков, нито Скобелев, нито Никола Иванов и Георги Вазов са комунисти. Нека се отнасяме към Историята с уважение! Написах само някои от местата, където османците са яли здрав бой, а има още много!

83

Анонимен

преди 7 години

Ето колко лесно се манипулира обикновенния мужик и ето защо Путин ще е още дълго на власт, за жалост при нас положението не е много различно.

82

bulgaricus bacilicus

преди 7 години

Вие само можете да си мечтаете да му целунете газу на ердоган.Къде сте вий къде те.

81

До 117

преди 7 години

Единственото оръжие на слабия е ненавистта.

80

Анонимен

преди 7 години

До Бай РеджебКой ли не обича турските мъже - и при Виена, и в Трансилвания, и при Лепанто, и при Чесме, и при Калиакра, и при Синоп, и при Плевен, и на Шипка, и на Шейново, и при Одрин, Люлебургаз, Карс - навсякъде с кеф са ги секли като зелки или давили като плъхове! Раджеб ефенди, по-добре кротни, защото навсякъде - от Австрия до Египет, от Тунис до Кавказ, от Малороссия до Йемен всички искрено и страстно ви ... ненавиждат!

79

До Фактолог

преди 7 години

"Самолета беше свален от капитан членуващ в организацията на превратаджиите-ФЕТО"А нас ни облъчваха, че свалячката на самолета била някаква кадън-пилот! Винаги съм се съмнявал, защото мястото на кадъните е на пилона или да въртят гьобеци, а руснаците да им лепят долари и лири на кръшните заддници. Но щом казваш, вярвам! "Бедните" руснаци ни съжаляват за мизерния живот и някои ни наричат "голодранци".Но ние гордо носим кръста си, не толкова гордо това, що е под него и мразим всички!Това го умеем

78

Анонимен

преди 7 години

Чух че имало страна която е стожер на православието. Надявам се тя да се противопостави на този извратен съюз между Русия и Турция

77

Анонимен

преди 7 години

До miko А Путин е голям дипломат - все пак успя да изглади проблемите и да набие клин между Турция и американците, между Турция и ЕС. Врагът на моя враг е мой приятел! Ще им пуснтат газ, ще им построят АЕЦ "Ак-кую", а на нас - праз! Толкова дълго се молихме да ни отпишат и го постигнахме! Те това е да режеш клона, на който седиш и после да негодуваш