44

Анонимен

преди 6 години

То хубаво че е добре, но без причина да троши държавни пари...Ако стане по-адекватен, няма да си губи паметта така. Значи трябва да го изследват за наркотици.

43

ruchei

преди 6 години

gorata e nesto mnogo hubavo. mojesh da srestnesh gorski chovek, mechka, lisica, chakal, valk, izvorna voda, lovdjia, safari turist, obstestvo, aroma parfum, duh...perushinki...vir, reka...sebe si...

42

Анонимен

преди 6 години

И тук идва момента да се запитаме - не е ли трябвало да се обърне предварително внимание на това момче? Очевадно има нещо което е извън обичайното при него и за тези случаи си има съответните специалисти. А сега какво - парите на данакоплатците се харчат, защото едно семейство не е обърнало внимание на детето си.........Пореден абсурд!

41

Беър Грилс

преди 6 години

Сранно е как момче от село се губи в район, който би трябвало да познава и на тъмно...в саксия ли са го отглеждали...чак елементарна способност за ориентация да няма. Между неговото село и това което е намерен минава река Арда. Освен това нали му бяха намерили ботушите...и тях ли е събул някъде и не ги е намерил после...пълен шаш.

40

Кати

преди 6 години

Ей, кви сте гадове повечето...кво съдите момчето, цялата история явно не идва от нещо хубаво, гледайте си вашия живот и знайте, че никой не е застрахован от нищо. Важното е, че е добре!

39

heale

преди 6 години

Gorski chovek si misli, che gorskure jivotni, bubolechki, ptichki, cherveicheta, gasenichki, kalinki, gustercheta, katerichki, kalvachi i drugi zoa ste se evakuirat na lunata, zarad koloniata betonni panelni forumdjii ot vrajdebna i tehnia merak da sa sami ednaj v naturalna gora s gorskite duhove...

38

Krom

преди 6 години

Че си има някакви дертове момчето е ясно. Цялата история е странна. Изглежда като да не е искал да го намерят. Но, Слава Богу е жив и здрав. А коментарите оставете за себе си.

37

Горският Човек

преди 6 години

До полу-човеците по-долу:90% от вас няма да изкарат САМИ и 1-2 вечери в гората/планината/, без да получите психични отклонения!!! Говоря само за вечери, примерно от 19.00 до 07.00 ч

36

Така е

преди 6 години

До Анонимен 25 Филм трябва да има за него , филм Сървайвър.

35

dista

преди 6 години

stiga laji. bg medii sa mafia. tova e edin bulgarski ochevidno obrazovan zdrav mlad maj. bil e voinik ili granichar sigurno i ima zavarchen 10 klas nai-malkoto v bulgarsko narodno uchiliste. govori nai-malko 2 ili 3 ezika. moje da ima i shofiorska kniga. roditeli, sasedi, priateli, jivotni...moje bi...sapruga, deca daje....koi znae...

34

К'с

преди 6 години

Има и такива хора.. по-чувствителни. Не го винете. Важно е , че е жив и здрав и го намериха! Дано си намери спътник - другар по душа в живота. Това ще му проправи пътя почти изцяло!

33

Анонимен

преди 6 години

37 - Глупости и клевети, аутистите не правят такива неща. Не и нарочно!

32

Прав е Георгиев

преди 6 години

Там е работата, че Георгиев има право. Има спасители, които издирват хора, но и много доброволци. Случаи като този ги демотивират. Това не е загубил се човек в планина. Много често аутистите по подобни начини си търсят внимание и си доказват, че са обичани от семействата си. Бащата трябваше да каже, дори поне част от състоянието да сподели. Утре някой наистина ще се изгуби и по-трудно ще се мобилизират доброволчески екипи, все пак никой не иска да търси човек, който се крие и кикоти в плевня.

31

Анонимен

преди 6 години

Това малкото изтрещяло, какво ми говорят, че се е загубило! Баща му се срамува да признае, че се побъркало. И ни занимават от вчера с него като новина номер едно????

30

До Георгиев

преди 6 години

Ето такива мижитурки като теб са най-вредните и гнусни отпадъци в държавата. Той се притеснил кой ще плащал !!!, абе скрий се някъде и *** от глад и студ

29

До Георгиев

преди 6 години

Не се притеснявай пропаднал чичко ти няма да платиш със сигурност, като ти гледам коментарчетата съм сигурен, че не можеш да си купиш една сода така че стой спокойно. Такива като тебе трябва да ги пускат 50км източно от Варна, даже полета със хеликоптера да е на твоя сметка.

28

До Георгиев

преди 6 години

Дано ти се загубиш и никога не те намерят. Да не би твоите пари да са изхарчили?!

27

Георгиев

преди 6 години

На неорентирания психично болен кой ще му плати разноските по издирването му? На хората труда и времето са ценни и струват пари.

26

Анонимен

преди 6 години

Едно е ясно. Не се казва истината, но няма никакво значение. Важно е, че момчето е намерено в сравнително добро състояние. Дано, който е необходимо да обърне внимание на това момче.

25

Анонимен

преди 6 години

Добре,че е жив и здрав.Дано бързо преодолее загубата на баба си и да гледа напред.Живота е пред него! Колкото и да не ни се вярва,има много чувствителни хора,срамежливи,затворени,с ниска самооценка,неуверени,с много малко приятели,дори познати.Не зная дали тези черти се наследяват или по някакъв начин придобиват (в следствие лошо/неправилно възпитание).При някой тази подтиснатост избива в автоагресия,при други във външна такава.Тези хора са като нас,просто имат нужда някой да им вдъхне кураж.