10

до 6

преди 6 години

Потреблението е двигателят на капитализма. Ако всеки се задоволява с малко и не иска повече няма да има нужда от производство, т.е. от работници т.е. няма да получаваме заплати т.е. ще печелим малко и няма да се купува нищо и т.н. (схвана ми логиката). Целият капиталистически модел е устроен на мотива за човешката алчност и разхищение. Иначе си прав - много ресурси се разхищават. Но ако не се разхищават, няма и да се произвеждат и т.н.

9

Анонимен

преди 6 години

Това не ни интересува.Пишете повече за Бойко!

8

Анонимен

преди 6 години

До 8Ами дай направо да не се къпим, да не ядем, да не ползваме печка през зимата, за да правим икономии!..ами то от икономии и пестене се печели, друго не е измислено.друг е въпроса "пестенето" от къде идва - дали от прагматичен личен харчлък за човек "на заплата", или от спестени заплати и разходи, за - "работо-дател", или от директна кражба, спестявайки изобщо лични разходи - за "лихвар".това са трите варианта на едно и също нещо - пестене!

7

само да кажа

преди 6 години

статия тип разкази под шипковия храст....абсолютно статия тип фалшива новина целяща генериране на трафик в сайта им и коментари от троловете целящи по висока посещаемост а от там и по големи приходи от реклами!

6

Елемаг

преди 6 години

В столицата е така.Нищо важното е "столичани да са мойте внуци".Ние пък в провинцията сме и на подово отопление и на камина с водна риза,а ако случайно не ни стигне 100 литровия бойлер включваме в системата и соларното панелче ,да върти водата :) Даже на прасеята ,правим ярмата с топла водица :) Топла вода да искаш тука :)

5

Анонимен

преди 6 години

сега се вижда , колко реално му е нужно на човек да се изкъпе - 2 кофи вода.а колко се пролива и разхищава през душа или ваната ? :))а ако си направите прагматична сметка за всичките ви останали хачлъци, 2/3 от които са чисто емоционални и абсолютно неоправдани, ще се хванете за главата - къде ви изтичат парите.

4

Еколог с джип 4,7Л

преди 6 години

Ехеее че и с куриер ,ся всичкото столичани като включат китайските бързовари и ще стане "дискотека "

3

Анонимен

преди 6 години

Аз пък използвам кризата,за да закалявам фамилията.Студени душове за всички като в под. 32 990 и после подсушаване с груба кърпа да пламне кожата :-)После не знаеш що е болест.

2

Анонимен

преди 6 години

Скоро не бях чел по-голяма глупост.

1

първи

преди 6 години

А топла вода имате ли