12

пенсионер

преди 7 години

БЕплатен обяд няма .Той Кирчо е длъжник на БСП че навремето бяха у власта та го спасиха когато на границата бе задържан с куфар контрабандна валута .

11

Анонимен

преди 7 години

Не се уморихте да отдавате дължимото на Глупостта . Какъв Път е това за млад Човек - за такъв , това е чиста проба Трета глуха .

10

Активист на БКП

преди 7 години

Тоя какъв мафиот е !!!

9

Анонимен

преди 7 години

с тези крадци БСП никога няма да стане социална партия не сме малки деца виждаме двуличието на тази партия когато говорят все едно четат библията това всеки го разбира че е фалшивият им образ но когато крадат това са вече те нагли безкруполни

8

Анонимен

преди 7 години

За този КРАДЕЦ ще пропусна коментара.

7

Оти

преди 7 години

Този вместо да е в затвора , се прави на мъдрец.Крушата не пада далеч от дървото си.А някой хора посветиха живота си , хора като този да получат възмездие.Но носете си новите дрехи гъзари и мизерствайте в душите си.

6

Анонимен

преди 7 години

"Промените" трябва да продължат докато в БСП и ИБ на БСП има хора,планирали и реализирали идеите на Стратега Лилов "БСП да се превърне в малка маргинална партия" - потомствени некадърници,номен и клат-ик-уристи,участващи в управлението на държавата като вечна опозиция, а при участие в нея се гаврят с народа!

5

men

преди 7 години

мерете си гласовете още и тъпчете с две ръце по джобовете наследствени клептократи. и герпаджерастите и бесепаршменделите сте един дол дренки. вместо да каже трябва да вдигнем държавата, провалихме се, окрадохме, некадърни сме онзи бил зел още 700 хиляди гласа и доволен. бесилки.....

4

алабализми за тъпи

преди 7 години

Представе те си какво крадене пада,за да откажеш няколко бона от Парламента.Но сигурно ще е добре компенсиран от другаря който влиза на неговото място.Или от партията,за да се имитира промяна.Комунист повръща,но пари не връща .

3

Анонимен

преди 7 години

До ССЗаряза контрабандата отдавна. Сега както и безпартийния корумбашев се занимават с ФЕЦове и малки ВЕЦове - по-спокойно е трябват връзки и най-вече абсолютно гарантирана печалба!

2

СС

преди 7 години

А, Добрев , къде отива ....ПАК ЛИ НА КОНТРАБАНДА...ха,ха,хаааааааааааааа

1

безпартиен

преди 7 години

Тези в ИБ без пари ли са там или срещу заплащане?Да не се окаже,че заплатите им са по-големи от депутатските.Де ги журналистите да питат,щото ние и да питаме,няма кой да ни отговори.