43

Анонимен

преди 6 години

Тия докато се пенсионират ли ще трябва да ги гледам как се излагат за пари...

42

Анонимен

преди 6 години

истински дришльовци.вседнъж им бях на живо - по-големи дървета няма.стояха като статуи.добре, че бяха мацките да раздвижват..втори път няма да отида

41

Анонимен

преди 6 години

Дали ще са тия, или Слави Чалгаря, все на простащина си лъха.

40

Румениге

преди 6 години

А що сте скрили главите на девойките бе, а циците не?

39

софийска дрисла

преди 6 години

Чета коментарите и недоумявам как може да сте толкова смотани, бе хора?! Ъпсурт са и ще си останат най-култовата хип-хоп българска банда, а това че не слушате такъв тип музика и не разбирате посланията на текстовете, си е ваш проблем. Пуснете си мазна чалга и енджой на Слънчака!

38

доньо

преди 6 години

сбирщина от софийски гъзари и връзкари се правят на музиканти,пробутвайки абсурдно подобие на музика по абсурден начин, ако бяха в чужбина,със сигурност щяха да бъдат бити заради некадърноста им, и нахалството им да се правят на музиканти,какво да се прави това е нивото на новата забавна българска музика,и след това защо хората в българия не слушат българска музика?!

37

Мнение

преди 6 години

Да , има надежда за демокрацията.Ако не вярвате, поканете Муслим Магумаев да напълни зала Арена Армеец.Ъпсурт.

36

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

сандец, "репортажа" ти изглежда като писан от човек, който не разбира , или по -вероятно е в тих ужас и погнуса от творчеството на тия. предполагам, даже не си бил в залата.

35

нов софиянец

преди 6 години

Ако нямаше новодошли ...Но има и заради тях се строи,отварят се молове,заводи и изобщо София е с десетилетие пред другите градове заради новите.Лошото е,че свършиха образованите и идват тъмни балкански субекти с трети клас...

34

Анонимен

преди 6 години

Абе дали са софийски или от тия надошлите от сериала, които си донесоха "високата култура" е малко спорно.

33

.

преди 6 години

lelee kvi ste prosti djurnalistchiite .... lele lele naprao aushvits da ne se muchite

32

Анонимен

преди 6 години

Заглавието ви се получи. Браво на вас!

31

Браво

преди 6 години

Ъпсурт са пичове, а не чалгари като учиндолеца !

30

Прост

преди 6 години

Е друго си е да беше Слави , той е от народа и за всички българи го е грижа.Той с Гергов от детцската градина се познава , а с Първанов от яслата се знаят.Като всички нас , нали.

29

недей се смя маймуно

преди 6 години

Е аз съм на 45 и ми дреме на шлепа ,кой и какво!! КАТ,бях по млад без деца и семейство палехме на някой колата и айде на черно море от резово до Шабла!!сега сме извън Кенефизацията ,и ***,но пак си слушаме с децата ни ЪпсуртА;)

28

От Надежда съм

преди 6 години

Аз ги слушам от 1998/99 за първи път им ходя на тяхно участие... то си беше концерт де. Доста съм доволен! Респект надежденски типове!

27

boto

преди 6 години

Респект на момчетата!Направиха хубав концерт. Бяха се погрижили за бенд, гост музиканти, балет и разни летящи и светещи девойки.Не много претенциозен концерт, ноедва ли се се нядавали да напълнят Армеец със "нормални софийски дришльовци". Интерестно поне за мен бяха 2-те поколения от слушатели родители и деца слушащи тази музика.Песните забавни, кои по-добри, кои по-лоши, но като цяло приянто изкарване!Е ако беше "Шкембе фест" или Весна еле па Слави щеше да вали от позитивни коментари.

26

Анонимен

преди 6 години

Бира и шкембе... Говоря за неделя сутринта.

25

Анонимен

преди 6 години

Абсурд

24

Анонимен

преди 6 години

ДриШльовци......смятай