63

dedo pop

преди 6 години

bravo sladur. bravo balgaria

62

дръндер

преди 6 години

Аз винаги свършвам втори!

61

Анонимен

преди 6 години

Поздравления за Кристиан!С пожелание за успешна кариера!

60

Сандо

преди 6 години

2ро място е за най-добрият лузър!

59

Анонимен

преди 6 години

Организарторите на конкурса си напълниха джобовете с пари понеже гласуващите са главно български граждани живеещи в чужбина.

58

1913

преди 6 години

За мен тази година беше доста обективно сравнение с миналата година дето Украйна с политическа песен стана първа. Украйна не гласува изобщо за нашата песен. Както и Черна гора почти нямане гласове. Между другото техните песни бяха много зле, особено на Черна гора с онази опшка.То бива *** ама те биха всички. Искам благодаря на Македония, които бяха за нас. Благодаря ви.

57

Анонимен

преди 6 години

Шорош е виновен.

56

:) :)

преди 6 години

до някойси бравокакви русофилили те гонвт бе, пее за Бг щото мислеше че от Русия ще му дойдат гласивете. То за това и не е първи, щото по стечение на обстоятелствата няма гуски гласове.

55

Анонимен

преди 6 години

Даже имаше един като азис. Който направи дует с него си сам. УЖАС. Кошмарвизия 2017.

54

Браво

преди 6 години

Русофилчета, не се сьрдете на Кристиян за това че избра да пее за Бьлгария!

53

соо

преди 6 години

Добре се справи момчето, първо място !

52

Анонимен

преди 6 години

Във века политическата коректност всеки стана много изнежен и чувствителен .Останаха ли хора с мозък в главата? Всеки специално отношение иска .Каква е разликата че някой си мъж си лягал с мъже , женки с жени ,а трети искали да си отрежат атрибутите да станели от другият пол ,а четвърти даже не ми се мисли какви работи искали да правят , няма разлика общо взето .Обаче така е по удобно тези с слабата психика да ги галят по егото и да ги карат да се чувстват специални .

51

Анонимен

преди 6 години

До до плюещите :можем, стига да е българско, Много падна нивото, не принуждавайте всички да слизат толкова.Това е комерсиален и политически конкурс, няма нико общо с изкуството и музиката,По нищо не се различава от Х-факторите и др такива чисто печелбарски състезания.Харесвайте си го, но не ми го навирайте като еталон, камоли като българско.Моля ви!

50

Анонимен

преди 6 години

Догодима пращаме два хомосапиенса да се издрънчат на сцената за да спечелим.Това ще бъде иноваторско и добре оценено,явно с музика няма да стане щот на тоз концерт никой не залага на музиката по важно е да е нещо извратено ,нещо модерно,ми щом са казали ще си бъркаме по дупките без да пеем

49

Анонимен

преди 6 години

Във коя част на Европа се намира руска република Армения,та така агресивно гласува срещу България.Скъпи македонци ако четете искам да ви благодаря за достойната позиция.

48

Анонимен

преди 6 години

Геят ни е много-по добър от геят ви.

47

до плюещите :

преди 6 години

1 - конкурсът е музикален,а не за секс. ориентация. 2- от къде знаете неговата каква е, синовете ви ли са били с него ? 3 - ако ви пречи,че говори възпитано , за вас специално всяка делнична вечер от 22.30 по БТВ върви едно предаване пълно с цинизми,простотия и чалга. може би то ще нахрани душите ви. 4- което всъщност е първо : никога ли не можете да се зарадвате на Българско постижение,каквото и да е то ?

46

Анонимен

преди 6 години

Muntsumensk Romaniya!Sanatate si la voi din Bulgariya!

45

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 45Това е тенденция в целия свят, и не само в поп-музиката. Същото е в спорта. Представителката на Дания на практика е австралийка. Швейцарката е всъщност Румънка. А преди години една от най-големите звезди Селин Дион, която е френска канадка, проби като представител на Швейцария в Евровизия.

44

Афера

преди 6 години

До Надя НиколоваОчаквано.Нали сме в Европа на две скорости.Ние сме първи от втората скорост.