19

Анонимен

преди 7 години

Значи тия не са били в Абу Даби а в хотел в Белгия...

18

респективно

преди 7 години

И сто милиарда да дадат на краварите саудитите за оръжие е все тая, защото са ,,племена със знамена,,както ги нарича един наш известен политолог,а не воини.Навремето татко Садам им изпи соса за нула време и само намесата на краварите и английските *** ги спаси от тотална разруха.Най-добрите воини в региона са евреите,които са в състояние да ги изпарят за 24 часа,но нямат интерес за сега.

17

men

преди 7 години

шейхо го мести и третополовите съдии и прокурори ако продължават да опорстват ще бъдат пуснати интересни касетки с тяхно участие и брутални изнасилвания и убийства на малки дечица. потърсете за случая на марк дютро и здравия политически гръб който е имал, как полицията го е пазила, как е бил безработен от бедно семейство а имал не по малко от 8 кооперации и къщи в бриксел. елитите на западна европа са до ушите във фекалии и ЦРУ и арапингофците ги държат за меките топки. това е истината. нашите м

16

до 13

преди 7 години

те пак ще намерят с какво да печелят и развиват,вие му мислете нищо добро не ва чака

15

Анонимен

преди 7 години

тука защото не робувате нали,хем робувате хем сте гладни

14

Анонимен

преди 7 години

Ще си купят затвора и ще го направят дворец.

13

Анонимен

преди 7 години

религията на мира, подкрепяна от стожера на деморкацията - САЩ

12

99

преди 7 години

Шейх да се държи човешки .... пълни глупости. Тия са си тирани и всички за тях са роби. Учудващо как са оставили случая да стане известен. При тях раздаването на големи подкупи е на първо място за да си мълчат ***..

11

breh da mu se

преди 7 години

Да се обръща целия автомобилен парк на запад на електроавтомобили и ще свърши рая за тия племена.

10

до Циника

преди 7 години

Че и ние редом с тях...

9

АнтиИслямист

преди 7 години

На Запад много добре знаят какво се случва и какво става, но нехаят. Имам чувството, че умишлено се правят всички тези неща с мълчаливата подкрепа на западните демокрации.Какво да се чудим, като Саудитска Арабия е пръв съюзник на НАТО и САЩ в региона и то при условие, че там други религии са забранени и ако отидеш и кажеш, че не си мюсюлманин те екзекутират публично. Там рязането на глави и убиването с камъни е национална политика. Шериат властва. Кога САЩ ще ги бомбандират да попитам, а?

8

АнтиИслямист

преди 7 години

Имам позната на която сестра и е там от 10-тина години.Завърши английска гимназия и после туризъм във Варна. Замина да работи в хотел там. Първите 3 год. всичко ОК. Свършва и договора и подписва договор с някакъв богат местен да му бъде икономка в дома. Оня и взема документите и е до там. Не се е прибирала и не може. Онзи е държи, като робиня и не е пуща никъде. Упячвала е тайно да се обади няколко пъти, колкото да каже, че е жива. Оплаквания във Външно и до министъра се е стигало и НИЩО!

7

Румбурак

преди 7 години

Споко тия са от добрите араби ....нашите, на САЩ...на тях арабска пролет не е необходима...

6

Момче катунарче

преди 7 години

Политиката на Запада в стил Интереса клати феса, ще го загроби. Факт

5

Анонимен

преди 7 години

Да, в Дубай ползват индийци като роби. Време е да се спира с тоя петрол и обратно по камилите тая сгaн.

4

Циник

преди 7 години

Арабски манталитет! Ако Отто не беше открил ДВГ принцесите щяха да доят кози, и камили някъде из пясъците!

3

АнтиИслямист

преди 7 години

А в Дубай си е национална политика. Отивате там, гледате всичко лъскаво, скъпо и невероятно, но зад всичко това се крие една грозна истина. Повечето чуждени там са РОБИ! Отиват да работят, вземат им документите за самоличност и са до там. Без документи никъде не могат да отидат.Дори в полицията. Ако отидат там и кажат, че нямат документи ги грози затвор.Полицията и законите третират точно чужденците, като роби. А за жените е още по-страно.Изнасилват ги и ако се оплачат ги съдят за прелюбодейство

2

МАНГАЛИЗАТОРА

преди 7 години

Хубави ценности имат арабите. Робовладелството е в кръвта им.

1

Анонимен

преди 7 години

Асад е диктатор колкото и краля на Йордания е диктатор и арабските принцове и принцеси ама Асад няма роби и слуги.