15

До долния

преди 6 години

Титлите са си титли. Ман афите например като пръснаха полови млрд последните 4 какво взеха освен калъфки? А Левски като спечели пари от участията си в ЛЕ, в какво ги инвестира освен за май муни, дето играха по 2 мача и после взимаха сумата и неустойки? Така пари всеки е имал в даден момент, ама акъл не всеки има. То и микренското джудже има пари, ама освен калъфки друго не печели.

14

Геренбахче

преди 6 години

Челси-един посредствен във времето отбор ,припечелил нещо в последните години благодарение парите на Абрамович...Аналог на ,,Лудогорец,, на Киро Гела...

13

Анонимен

преди 6 години

Ами вземете си ги в Италия ние на сила никой не караме в Англия :) Ама и те знаят , къде е истинския футбол и пари. В Италия има само манекени стил А група. Да не говорим, колко пъти ги съдиха за оредени мачове....На Юве колко титли и отнеха и колко време беше в изгнание ? Това ли ви е футбола ? Всички отбори да лягат на Юве и Милан . Смешници.

12

д

преди 6 години

То затова италианци ,испанци и португалци ви учат на тактика.Без Европа Англия е последната дупка на кавала.

11

Анонимен

преди 6 години

Италия ? Това нещо има ли го изобщо и гледали го някой? Всеки знае , че от време на време ФИНА дава на по слаби държави да печелят с цел поддържане на спорта. ...Италия е трета девизия.

10

мда

преди 6 години

Добре,че ги водят я италиански ,я португалски треньори .......

9

а

преди 6 години

Всички видяхме Ман Юн как се ошашави от някаква Селта.Представете си всеки италиански тuм срещу тия ...... хахах

8

do 2

преди 6 години

Свободен си да напуснеш новината от "апатия". Даже не знам как така апатията те е накарала изобщо да влезеш. Явно си фен на друг отбор и наричаш завистта апатията, за да изглеждаш по-малко противен в собствените си очи. Който е апатичен, просто не влиза и не чете.

7

Анонимен

преди 6 години

до 6 Да свалим очилата? Това е все едно да зачеркнеш всички титли на ЦСКА И Левски през годините, защото преди 6-7 се появява Лудогорец и мачка наред?

6

свалете очилата

преди 6 години

Челси от 2005 до сега имат 5 титли на Англия и 1 Шампионска лига.....тя и голямата конкуренция е от тогава. Сега 7 отбора се борят със състави за по половин милиард....преди 15 год. Е имало 3 силни отбора и другото е било пълнеж.....

5

Анонимен

преди 6 години

Честито на феновете на Челси с едва 6-тата купа в историята им :))

4

Анонимен

преди 6 години

В Италия последния като бие първия или като отбор на 15 място стане шампион .... тогава ще говорите за футбол . Гелосани пенсионери. Италия от 15 години е след Германия даже . Напред са Англия и Испания .

3

р

преди 6 години

Висшата лига е по -слаба от Чемпионшип .....Само се чудя на отборите защо напират за там . Гледайте италианското и се насладете на играта.

2

Анонимен

преди 6 години

Уаууу..каква новина! Ще взема да пия едно уиски вече от апатия.

1

Анонимен

преди 6 години

Само челси оле.