11

Анонимен

преди 7 години

Дано се намери този младеж жив и здрав.

10

До 16

преди 7 години

Имай предвид, че Ванга не винаги е казвала направо, ако се е случила трагедия. Може да е преценила, че в момента не бива да им казва. Знае се също, че не е назовавала убийци. Не знам какви точно са й били подбудите.Пиша всичко това, защото ми е известен от първа ръка потресаващ случай, свързан с внезапно изчезнал човек. Казала им къде да отидат и да копаят и го намерили там (край село, с което нямат нищо общо), но не им е казала кой и защо го е обесил на колана му, а после го е погребал.

9

Анонимен

преди 7 години

Скоро пътувах Лъки -Давидково и гледам едно момче с колело викам си ако го срещне мечка само колелото ще остане няма обхват ако стане нещо няма кой да ти помогне коли рядко минават

8

Анонимен

преди 7 години

Калена, относно шарлатаните и врачките... Моите роднини отидоха при покойната вече Ванга, за да помогне в издирването на изчезнал близък. Тя им казала, че човека е жив и ще се върне, да го чакаме вкъщи. Познайте дали се върна. След месеци намерихме останките му. Просто е паднал и си е останал там или пък е сложил край на живота си, нямаше начин да се разбере... Това са врачките, кръвопийци хранещи се от безнадежността и трагедиите на хората.

7

Анонимен

преди 7 години

МИСЛЯ, ЧЕ БЯХА НАПРАВЕНИ ПРОМЕНИ ДА МОЖЕ ДА СЕ ИЗДИРВА ЧОВЕК ИЗГУБИЛ СЕ В ПЛАНИНАТА ПО ТЕЛЕФОНА МУ НО НА ТОЗИ СПЕЦИАЛНО ТЕЛЕФОНА Е БИЛ ИЗКЛЮЧЕН!!!ИЛИ Е ИЗБЯГАЛ ИЛИ Е ОТВЛЕЧЕН ИЛИ Е УМРЯЛ НЯМА ДРУГИ ВАРИАНТИ :D

6

до 11

преди 7 години

Вече е забранено. Когато ми откраднаха телефона, тка ми обясниха в полицията. Депутатите го отменили, защото ги подслушвали. Сега можело, само ако прокуратурата издаде заповед, а такава заповед за да се издаде, трябва да се касае за разкриване на много сериозно престъпление. При издирвания не се използва вече. Иначе преди време една моя позната точно така я откриха, ама сега не можело вече, че да не се изпорти далаверата на депутатите, дето я говорят по телефоните си.

5

Анонимен

преди 7 години

Къде ще ходи човек без обувки... Значи се е самобул горкият. Знам от личен опит най-лошото е да търсиш изгубен човек, а накрая... Ами ако не се появи в първите 3 дни, почти винаги е фатален край. Дано поне скоро открият тялото. Пожелавам сили на близките, не искам да си представя какво е да изгубиш дете.

4

Хм...

преди 7 години

В деня, в който съобщиха, че е изчезнал, младежът е говорил по телефона с баща си. Не разбирам много от технологии, но съм чувал, че всеки телефон има код, по който може да се установи местонахождението му, дори и да е изключен. Нищо не се казва по този въпрос. Не можеше ли и по този начин да го издирват?

3

Анонимен

преди 7 години

Ако беше някой бежанец с пари, веднага Динковци и Перовци щяха да го "заловят:, ама нали момчето няма пари в него, за какво им е сега да се правят на "патиоти"?

2

Членска карта №7

преди 7 години

Чакам от някъде да се появи оная керата и да ни напомни, че пълнолетните имат право да са в неизвестност от родителите си, а родител който се безпокои, че не е виждал детето си, нито го е чувал два, е балкански тиранин не разбиращ ценностите на евроатлантъзъмъ!

1

Анонимен

преди 7 години

АКО Е ВЛЕЗНАЛО ДА СЕ ИЗЧИПКА В БАРАТА НЯМА ДА Е ПЪРВОТО ОТИШЛО СИ ОТ ТИНЯТА!