8

Анонимен

преди 7 години

То няма учители, тоя щял да увеличава изискванията.То в днешно време вече изискванията за всяка работа са "Можеш ли да четеш и да пишеш? Познаваш ли цифрите? Колко е 2+2?", и те взимат на работа.

7

Българин

преди 7 години

Учителите са гръбнакът на младото поколение, те трябва да респектират младите хора и да им посочат правилна посока на развитие.За съжаление, в момента уважението и заплащането към тях е критично ниско, което демотивира както тях така и учениците.Незнам каква реформа е необходима, но без стабилно образователна система(наред със Здравна, съдебна и т.н.) ще продължаваме към дъното!

6

Анонимен

преди 7 години

Учителската заплата трябва да стане поне 2500 за да не се бият тъпите мутри, че мозък нямат но пари имат да ни купят с парцалките!

5

ИВО

преди 7 години

НЕ ЗАСЛУЖАВАТ И ТЪКИВА ПАРИ.НЕ УЧАТ ДЕЦАТА НА НИЩО,НЕ ЗНАЯТ ЕЛЕМЕНТАРНИ РАБОТИ,АКО НЯКОЕ ИСКА НЕЩО ДА МУ СЕ ОБЯСНИ ГО ВИКАТ КАТО ЧАСТЕН УЧЕНИК ЗА ДА ИМ ПЛАЩА.НАЙ МАЛЪК РАБИТЕН ДЕН, НАЙ МНОГО ОТПУСКА. И ЗА КАКВО ТОГАВА ДА ИМ СЕ ДАВАТ ТИЯ ПАРИ.ХОРА С ТЕЖЪК ФИЗИЧЕСКИ ТРУД НЕ ПОЛУЧАВАТ ТОЛКОВА. ИЛИ МОЖЕ ДА ГО НАРЕЧЕМЕ КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ

4

Педагог

преди 7 години

Завърших учителското си образование със скромните 5,86. Предложиха ми работа в едно голямо училище за скромната сума от 470 лв. Не приех. Сега работя в пералня в uk и взимам тази сума за 2 работни дни. Иначе сте стабилни! Еднокнижникът, ще ви оправи :)

3

Иван

преди 7 години

А заслужават ли? До какво ниво са докарали отечествено образование!

2

Анонимен

преди 7 години

Трябва яка проверка на училищата, преди да започнат да дават пари. Не може за несвършена работа пари да дават

1

Хитър Петър

преди 7 години

Какъв двоен скок на учителските заплати те гони? Те да ги увеличат с 15% пак е добре, ама не дават и толкова.