19

Анонимен

преди 7 години

"Приватизация над 20 години носи загуби за Българиря"Ай стига Уе! Сериозно ли? Този откри топлата вода след 20 години. Егати и "спецовете" дето имаме.

18

/БЪЛГАРИН

преди 7 години

До Анонимен АМИ НАЛИ БОРИСОВ ОБЕЩА ЧЕ ЩЕ РАЗСЛЕДВА ВСИЧКИ ПРИВАТИЗАЦИОННИ СДЕЛКИ ОТ 1989 ДО СЕГА ЗАЩО ДОПУСКА НОВИ ТАКИВА---ЛЕТИЩЕТО И БДЖ

17

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 23Продажбата или даването на 30-годишна концесия на чужди държави на летище София е национално предателство. Чиста проба.То по-добре да си продадем министерския съвет. Министерски съвет се сменя, летище - не.

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 25Нови закони за приватизацията сега не са нужни.Сега е нужен закон за разследване на приватизацията и конфискация на незаконно придобитото имущество.Ех, колко пари ще влязат в хазната. Поне 4-5 годишни бюджета... Хайде де, нали искате пари, а?! Вместо да скубете народа.

15

Анонимен

преди 7 години

Господин Станков, няма загуба от приватизацията, защото в България приватизация нямаше, а имаше откровен бандитски грабеж. И много "приватизатори" отидоха в небитието, заради невъзможност да поделят заграбеното. Но... всеки народ заслужава ... приватизаторите си. Защото върти опашка около тях надявайки се да му подхвърлят кокалчета. Вместо да каже "Не така, момчета!"

14

каса

преди 7 години

Приватизация и последващ контрол по РБ - грабеж!

13

Калина

преди 7 години

Трябва да спрат със закон и концесиите,А не ц&гането Московски да обяснява как с парите от летището ще спасява БДЖ!Не бил видял документи за интереса на китайците! А той защо си бърка в носа и не намери инвеститори? Ще реже здрава ръка да лекува болна!Незнам дали някой му се връзва на приказките. Всеки вече разбра, че става дума за едни пари в собствения джоб!

12

Nashi Hora

преди 7 години

To vsichko beshe prodadeno na chervenata aristokracia, koiato planira i osushtestvi nashia otvratitelen prehod sus vsichkite politicheski mimikrii (edna ot koiato e i Boiko tikvata). Neka s ruka na surce da priznaem, che povechetoot nashite predpriatia biaha nekonkurentni no imashe i niakolko svestni, koito se zatriha. Imashe i uspeshna privatizacia kato Sodi Devnia i niakoi ot zavodite za cvetni metali, kudeto imashe strategicheski investitori a ne nashi offshorki s kradeni pari.

11

Анонимен

преди 7 години

*** се опитаха дори да продадат държавните болници. Така било в Америка. Ще грабят от концесии и държавни поръчки. Все ще тече.

10

бг глюпаци

преди 7 години

Ако се мисли,че концесията е просперираща икономика,значи сме изпаднали в много дълбока заблуда.Плащате на концесионери,които купуват вода за 2 ст.,а ви я продават за 2 лева,примерно.И 40% гарантирана печалба.Няма пет,шест.И не само в този сектор.Скоро на картата на бг ще сложим табела-"Разпродадено"Сега като дадем летището на турците....пей сърце.

9

Дрън дрън

преди 7 години

Ами агенцията за приват. Контрол това дружество на хора с БЕЛИТЕ якички ли е?Кой окраде боновете на 250 000 участници в приеатизацията , които си купиха бонове за участието в съживяване на предприятията.И кои са приватизаторите? Публикувайте спусък да видим кои са хората, които получават девиденти днес.Но нямат сърце защото там са хора на ЦК на БКП и техните роднини ,деца и внуци, които след 1989г. се трансформираха във всички присъстващи партии на полит. сцена.Така, че Честито на спечелилите .

8

Анонимен

преди 7 години

Вие луди ли сте? Каква приватизация, какви пет лева? Правилното е пладнешки безскрупулен грабеж. Тия приватизациони бонове поне на тоалетна хартия да ги бяха отпечатали та да има полза. Какъв контрол, всеки вдига рамене. В тая агенция само заплати за нищо получават.

7

Алабала

преди 7 години

При един народ който милее за род и родина щяхме да изчистим всичката *** която разпродаде държавата за по 1 долар. Комунистите, Костов, "Царя" щяха да бъдат в момента 2 метра под земята, а всичко заграбено щеше да се върне на държавата.

6

абсурдистан

преди 7 години

спираме приватизацията и почваме Концесията на летища,болници,сгради и земя ! - нали като ти дадът на концесия за 50години ,ми то все едно си е твое .

5

Анонимен

преди 7 години

Некадърността и продажността си прикривате с тези изказвания.БДЖ ли е на печалба ?

4

ГУНЧО

преди 7 години

*** ДОЛНИ СЕГА СЕ СЕТЕЛИ,КОГАТО ВСИЧКО ПЕЧЕЛИВШО БЕ ПРОДАДЕНО ЗА ЖЬЛТИ СТОТИНКИ.ДА НЕ ЗАПОЧНЕМ ДА ИЗБРОЯВАМЕ ОТ ЕНЕРГО ДО БТК ДО ЗЛАТНИ НАХОДИЩА ЧЕ ДОРИ И ЕДНИ ОТ НАИ-ПЕЧАЛИВШИТЕ ЗАВОДИ И ФАБРИКИ ЗАТРИВАНЕ НА СЕЛСКО СТОПАНСТВАТА И ДРУГИ И ДРУГИ И ДРУГИ.ЕТО ЗАТОВА СЕГА ЩЕ ПЛАЩАТЕ ТОК ПО 20 СТ. КИЛОВАТА ЩЕ ЯДЕТЕ БЕЗ ВКУСНИТЕ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ НА ТУРЦИ ГЬРЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ БЕЗ ВКУСНОТО МЕСО ОТ ЗАПАДА И НАИ ГОЛЕМИТЕ ИМ *** И НАКРАЯ ЩЕ ИМ БЛИЖИТЕ И МЬДЕТЕ.

3

Бай Иван

преди 7 години

Защо тогава в Чехия, Унгария и Полша са на печалба, може би защото приватизацията я направиха 1991 г. и заводите не ги купиха мързеливите полицаи.

2

Анонимен

преди 7 години

Ако приварицюзсьията носи загуби , защо всички държавни обекти са на червено ? Къде са парите им от печалбите ? Все не стига и все няма. Доказано е че държава , неможе да управлява пари, само се краде с протекции.

1

Анонимен

преди 7 години

На България носи загуба, но на други носи печалби и нови работни места. В България всичко вече е вносно, това са милиарди обороти, милиарди печалби и нови работни места за фирмите на запад които внасят в България, от заплатите им се отчисляват и за пенсии на западните пенсионери.